Newsletter


Garázskapu automatika

Postat in data de 19th Mar 2017 @ 7:32 AM

Garázskapu automatika, Sraffozás automatizálási készlet, Elektromos garázskapu burkolat

A pinceajtók működtetésére szolgáló elektromos rendszer (pince, borospince, stb.) számos funkcionális és formai előnyt kínál. Az ajtó egy egyszerű gombnyomással nyílik a távirányítón, ha becsukják, zárva marad. Nincs többé szükség csúnya kilincsekre, az ajtót parkettával, csempével vagy díszkővel is be lehet fedni. Az automatizált elektromos rendszert a nem szakemberek is könnyen telepíthetik. Az automatizálási készlet más alkalmazásokhoz is használható, szárnyas ablakokhoz, szellőzőnyílásokhoz, garázskapukhoz, álfalakhoz stb. A következőkből áll: elektromos dugattyú (lineáris elektromos működtető), amely többféle teljesítményű lehet, vezérlő, tápegység és távirányító.

 

 

Számos előnye van az elektromos ajtónyitó használatának pinceajtóként:

Kényelem: Az elektromos ajtónyitó lehetővé teszi a pinceajtó nyitását és zárását egy gombnyomással vagy okostelefonos alkalmazáson keresztül, így nincs szükség az ajtó manuális nyitására és zárására.

Biztonság: Az elektromos ajtónyitó biztonsági funkciókkal integrálható, hogy megvédje az alagsorban tárolt értékeket, biztosítva értékei biztonságát és védelmét, amíg Ön szabadságon van.

Biztonság: Az elektromos ajtónyitók további biztonsági funkciókkal is rendelkezhetnek, például kulcsnélküli belépéssel, távoli hozzáféréssel és felügyelettel, amelyek nagyobb nyugalmat biztosítanak, ha távol van otthonától.

Megközelíthetőség: Az elektromos ajtónyitó megkönnyíti a mozgáskorlátozottak vagy idősek számára az alagsorba való bejutást.

Testreszabás: Az elektromos ajtónyitók integrálhatók otthoni automatizálási rendszerekkel, lehetővé téve az ajtó testreszabását és távvezérlését.

A készlet tartalma:

1. Elektromos dugattyú 12V 3000N (kb. 300 kg erő)

2. Szabályozó 12-24V-os lineáris elektromos működtetőkhöz

3. Professzionális tápegység 12V 10A

4. Távirányító

 

Ára: 550 euró, Ingyenes szállítás

 

garázskapu-automatika-sraffozás-automatizálási-készlet-elektromos-garázskapu-burkolat-img88888496548h485838.jpg

 

garázskapu-automatika-sraffozás-automatizálási-készlet-elektromos-garázskapu-burkolat-img88888496548h485839.jpg

 

 

 

 

hasonló keresések: AG Garázskapu automatika, Garázskapu automatika készlet, Garázskapu emelőrendszer, Garázskapu dugattyú, Automatizált garázskapu ára, Garázskapu ára, Garázskapu automatika, Automata garázskapu burkolatok, Kapu automata készlet