Newsletter


Top performante platforme pentru magazine online in 2019

Postat in data de 27th Jan 2019 @ 6:38 AM

platforma magazin online, celor mai competitive platforme de e-comerce, cea mai buna platforma pentru magazin online

Topul compara performantele recente ale celor mai competitive platforme de e-comerce in functie de: timpul de încărcare, caracteristicile SEO, mobile friendly, functii platforma, usurinta in utilizare. Când vindeți online, alegerea unei platforme de comerț electronic este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi veți lua în călătoria dumneavoastră ca antreprenor. Când comparați platformele de comerț electronic, poate fi foarte greu să va decideti, diferențe minore în caracteristici și performanță pot avea un impact major asupra rezultatelor dvs. viitoare in comertul electronic.

                   platforma-img768243242342dx423241303.jpg

În acest studiu, comparăm caracteristicile, timpul de încărcare, viteza și performanța SEO a platformelor de top pentru comerț electronic. Veți afla ce platformă satisface nevoile dvs. 

Ultimul lucru pe care-l dorim pentru dvs. este să alegeti o solutie nesatisfacatoare si dupa ce încărcați toate produsele, personalizați site-ul sa descoperiti ca se incarca lent sau aflați că trebuie să cheltuiți alte sume pentru diverse module. Acesta este motivul pentru care trebuie să luați în considerare modelul dvs. de business, scalabilitatea platformei și performanța.

Am decis să va prezentam cele mai utilizate platforme a 20 constructori de site-uri de comerț electronic. Toți spun că sunt mai rapizi, mai fiabili, mai optimizati pentru motoarele de căutare, compatibil cu PCI etc., decât concurența.

Dar care este realitatea? Am vrut să vă oferim cea mai bună comparație a platformelor de comerț electronic disponibilă pe web, utilizând date reale.

Cum am testat primele 20 de platforme de comerț electronic ?

Dacă doriți date reale, trebuie să efectuați o mulțime de teste și să aveți o metodă sistematică de revizuire a platformelor pentru magazine online. Ne-am săturat să ne uităm la articole care isi promoveaza propriile solutii ca fiind cele mai bune.

Noi nu vindem si nu avem interese in a promova vreo optiune anume.

Când am comparat platformele, ne-am concentrat asupra funcțiilor extra-box. Deci, o soluție plătită de comerț electronic cum ar fi Shopify are mult mai multe caracteristici atunci când se compară cu o soluție gratuită de comerț electronic, cum ar fi Prestashop sau WooCommerce.

Ai putea folosi banii pe care îi salvezi pe o platformă gratuită pentru a plăti un dezvoltator pentru a personaliza soluții pentru a se potrivi cu nevoile tale. La urma urmei, ca antreprenor, aveți nevoie de o platformă de comerț electronic bogată în funcții, pe care o puteți lansa cu ușurință. Nu doriți să dați o mulțime bani înainte de a incepe sa vinzi.

Am analizat o gamă largă de criterii și am cântărit performanța fiecărei platforme pe o scară de la 0 la 100.

Iată o scurtă explicație despre ce înseamnă scorurile:

Scorurile totale sunt o medie a performanței, a caracteristicilor, a scalabilității și a ușurinței de utilizare.

Rezultatele se bazează pe (timpul de încărcare a magazinului și al paginii, viteza Google, scorurile pentru mobil și scorurile UX, caracteristicile SEO și clasamentele)

Scalabilitatea privește abilitatea de a vinde pe mai multe canale (de exemplu, integrarea Amazon) pe măsură ce afacerea dvs. online crește

Să începem cu cel mai mare motiv pentru care oamenii părăsesc site-urile de comerț electronic: timpul de încărcare.

În comerțul electronic, viteza inseamna bani. Fiecare secundă pe care site-ul dvs. o ia pentru încărcare vă costă. Mult.

                  platforma-img768243242342dx423241304.jpg

Conform cercetărilor realizate de Akamai, majoritatea consumatorilor doresc ca site-urile să se încarce în 3 secunde sau mai puțin. Durata medie de încărcare pentru cele 500 de site-uri de comerț electronic de top este de 10 secunde.

Conform datelor noastre, timpul de încărcare pentru site-urile de comerț electronic este de 3,39 secunde, dar platforma pe care o utilizați face o mare diferență. De exemplu, site-urile WP de comerț electronic tind să se încarce în 5,61 secunde, în timp ce site-urile 3dcart tind să se încarce în mai puțin de 2 secunde.

Mai mult - o îmbunătățire cu 1 secundă în timpul de încărcare echivalează cu o creștere a conversiilor cu 7%. 

Dacă optati pentru o platformă găzduită pe cont propriu, puteți să optimizați viteza, dar din nou, acest lucru necesită timp și efort. Un site mediu Magento se încarcă în 5 secunde. Uitați de plățile cu cardul pe un site lent.

Este posibil ca prețul să reprezinte problema - optimizarea vitezei nu este ieftină și poate dura mult timp.

Un site lent este criminal în comerțul electronic - potențialii clienți fug de site-uri lente și fiecare secundă pe care o câștigi în viteza de încărcare a site-ului se traduce direct în vânzări câștigate.

Timpul de încărcare a fost cel mai puternic cântărit pentru scorul nostru general de performanță.

Scorul Google se bazează pe mai mulți factori care determină viteza și gradul de utilizare a site-ului. Veți observa scoruri slabe ale vitezei mobile. Scorul mediu este de 58/100.

Utilizatorii de dispozitive mobile se așteaptă ca paginile de pe dispozitivele mobile să se încarce mai rapid decât desktopul. 

Tehnologia mobilă este un vis al comercianților de comerț electronic. Site-urile pentru mobile sunt o necesitate pentru toți comercianții pentru ca:

66% din timpul petrecut pentru cumparaturi online se face pe terminale mobile

82% dintre utilizatorii de smartphone folosesc mobilul pentru a compara produsele cautate

Clienții doresc site-uri de comerț electronic pentru mobile, iar piața arată că comerțul mobil crește cu 300% mai rapid decât comerțul electronic, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. trebuie să aibă un design receptiv.

Pentru a profita la maxim de designul site-ului mobil, trebuie să vă asigurați că platforma dvs. online este ușor de adaptat pentru mobil.

    GOOGLE MOBILE FRIENDLY TEST

           top-platforme-magazin-online-img768243242342dx423241306.jpg

 

Testați-vă site-ul în mod repetat și pe mai multe dispozitive pentru o navigație ușoară și intuitivă.

Luați o adevărată abordare mobilă cu designul dvs. și performanța de încărcare UX.

 

   GOOGLE MOBILE USER EXPERIENCE SCORE

               top-platforme-magazin-online-img768243242342dx423241307.jpg

Scorul Google pentru utilizatorii mobili oferă o idee excelentă despre cât de mult va afecta site-ul web utilizatorii mobili ... sau nu. Spre deosebire de MFT Google, bazat pe Googlebot încearcă să imite modul în care un utilizator real interacționează cu pagina.

Potrivit unui articol despre Moz, cinci factori cheie care trebuie luați în considerare pentru experiența utilizatorilor de telefonie mobilă includ:

Viewport configuration

Font legibility

Use of incompatible plugins

Content to viewport

Size and proximity of links

Performanțele SEO ale platformei

Cele mai bune practici SEO vă vor urca in topul rezultatelor de căutare Google și veți câștiga prieteni pe Yahoo! și Bing.

Veți genera mai mult trafic organic, economisind bani pe promovare. SEO este o parte esențială a designului și performanței site-ului, și există o mulțime de criterii de clasificare pe care să le aveți în vedere pentru siteul dvs de comerț electronic.

Adresele URL sunt foarte importante. NU ignorați structura URL optimă.

Nu este ceva ce poți face prin conținut și backlinkuri extraordinare.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune platforme de comerț electronic pentru SEO, verificați datele de mai jos.

Un factor esential este numărul de termeni de căutare pe care site-ul dvs. il are în top 20. Cu cât sunteți mai aproape de prima pagină în rezultatele căutării, cu atât sunt mai mari șansele de a atrage traficul de căutare organică. Cu cât mai multe cuvinte cheie aveti cu atât mai mult trafic obțineti. Folosind datele de la Ahrefs, am analizat numărul mediu de termeni clasificați pe primele două pagini de pe Google. 

   AVERAGE # TERMS RANKED IN TOP 20

                  top-platforme-magazin-online-img768243242342dx423241309.jpg

 Adresele URL scurte și relevante reprezintă un factor important de clasificare. 

   SEO FRIENDLY URLS

                       top-platforme-magazin-online-img768243242342dx423241308.jpg

Ecommerce Platform Features - Funcții platformă de comerț electronic

Dacă faceți produse personalizate cum ar fi bijuterii gravate, veți avea nevoie de câmpuri personalizate pentru personalizare. Plan de gestionare a unui inventar mare de produse diferite? S-ar putea să aveți nevoie de o funcție de notificare prin e-mail de back-in-stock sau de integrare prin dropship pentru a vă menține comenzile sub control. 

Caracteristici esențiale vs Nisa

Când vă uitați la toate platformele de comerț electronic și adăugați toate caracteristicile ca și noi, rezultatul final este o listă de 41 de caracteristici importante. Este necesar sa va asigurați că platforma dvs. poate gestiona modelul dvs. de afacere.

După ani de zile de comerț electronic concluzia este ca obligatoriu e nevoie de:

Fast web hosting

Instrumente SEO (sitemap-uri, meta date personalizabile și adrese URL, editare în bloc)

Căutare fuzzy și exacte a produsului 

Functia de a trimite e-mailuri la cei cu  cos abandonat

Blog

Magazin mobil

Cupoane și discounturi

Evaluări integrate și recenzii

Mai multe fotografii ale produselor cu funcții de zoom

 

Caracteristici suplimentare:

Abilitatea de a gestiona abonamentele / comenzile recurente

Integrarea cu drop-transport

Abilitatea de a vinde produse personalizabile

Integrarea cu Amazon / Emag / ebay

Transport urmărire în timp real

Recompense in puncte pentru comenzi 

Magazin de încredere Google

Adăugarea unei mulțimi de plugin-uri plătite poate duce într-adevăr la costuri enorme.

   FEATURE RATINGS

                         top-platforme-magazin-online-img768243242342dx423241310.jpg

Scalability

Acest lucru ia în considerare caracteristicile care vă ajută să cresteti site-ul. Odată ce vânzările încep, veți dori să vă extindeți operațiunile. Asta înseamnă că mergem pe mai multe canale, vânzând pe alte platforme și chiar pe țări. 

Spre exemplu Squarespace are doar o singură opțiune de plată, Stripe și nici o integrare a gateway-ului de plată cu alte canale de vânzare, cum ar fi Amazon.

BigCommerce se ridica deasupra celorlalte platforme, cu integrari pe piață și platforme sociale la pachetele cu cele mai mici preturi.

Am stabilit scorurile noastre de scalabilitate pe următoarele criterii: 

 Numărul de opțiuni de plată

Amazon, Ebay și Etsy Integration

Facebook, Pinterest Sync

Feed de date despre produse Google

Open API

Personalizarea designului

   SCALABILITY RATINGS

                            top-platforme-magazin-online-img768243242342dx423241311.jpg

Usurinta in utilizare

Un antreprenor in comerț electronic ar trebui să fie în măsură să lanseze și să ruleze un magazin online pe cont propriu fără a trebui să apeleze la serviciile unui dezvoltator pentru fiecare modificare necesara. Deci, am dat o importanta în plus pentru capacitatea de a configura și a rula un magazin online fara costuri suplimentare si timp pierdut.

   EASE OF USE RATINGS

                         top-platforme-magazin-online-img768243242342dx423241312.jpg

Aveți încă întrebări despre ce platformă ar funcționa cel mai bine pentru dvs.?

 

2019 platforme recomandate

V-am expus criteriile noastre și v-am expus datele pe care le-am folosit pentru a ajunge la niște concluzii suficient de masurabile.

Alegerea celei mai bune platforme de comerț electronic se bazează într-adevăr pe nevoile dvs. Vrem să vă recomandăm cateva platforme de top - BigCommerce a fost de departe cea mai puternică opțiune pentru start-up-uri. Prestashop oferă antreprenorilor cel mai bun pret, X-Cart este una dintre cele mai bune platforme gratuite de comerț electronic dacă aveți resurse dev.

Shopify este o altă opțiune puternică de software pentru comerț electronic. Misiunea lor este de a face ca vânzarea online să fie cât mai rapidă și mai simplă posibil, dar din punct de vedere al SEO este foarte slab. Performanța slabă a structurile URL rigide și un plugin WordPress care utilizează iFrames. Mai mult, nu puteți personaliza pagina de comenzi a Shopify.

 

Dacă sunteți WordPress savvy, WooCommerce poate fi o opțiune excelentă pentru dvs.

Cele mai multe platforme de comerț electronic fac o treaba decentă. Trebuie să vă gândiți de două ori înainte de a alege Magento, Open Cart, Jigoshop, ePages (1 și 1), WP Ecommerce, CoreCommerce și Big Cartel. Există opțiuni mult mai bune disponibile la prețuri similare. Totuși, mulți folosesc și iubesc aceste platforme.

 

.........................................................................................................................................................................

In curand noi articole pe aceasta tema:

Cum funcționează Shopify? The Ultimate Shopify 

BigCommerce Review: Este un magazin BigCommerce potrivit pentru tine?

BigCommerce Vs Shopify: Care este cea mai bună platformă găzduită

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

similar: magazin online la cheie pret, magazin online la cheie ieftin, vand magazin online la cheie, afacere la cheie magazin online, platforme de e-commerce, platforme e-commerce, creare magazin online ieftin, creare magazin online gratuit, creare magazin online prestashop, creare magazin online cluj, creare magazin online pret, creare magazin online piese auto tecdoc, creare magazin online wordpress, creare magazin online pe facebook, creare magazin online brasov, creare magazin online shopify, creare magazin online gratis, create magazine cover online, platforme de creare magazine online, create magazine online free, create online magazine from pdf, creare shop online gratis, realizare magazin online gratis, crearea unui magazin online gratuit, creare shop online instagram, realizare magazin online profesional mixt, create magazine page online, creare site magazin online, creare site magazin online gratuit, creare site web magazin online, app per creare magazine online, programmi per creare magazine online, platforme ecommerce france, platforme ecommerce romania, platforme e-commerce romanesti, platforma magazin online romania, platforma magazin online piese auto, platforma magazin online pret, platforme free magazin online, top platforme magazine online, platforma wordpress magazin online, recomandare platforma magazin online, platforma site magazin online, cele mai bune platforme magazin online, platforma magazin online gratis, platforme de magazin online, platforme de creare magazine online, platforma magazin online gratuit, platforme online shop hrvatska, platforme pentru magazin online, pret magazin online prestashop, pret magazin online wordpress, pret magazin online magento, pret magazin online woocommerce, pret magazin online piese auto, pretmagazinonline.ro, pret website magazin online, pret gresit magazin online, pret deschidere magazin online, pret creare magazin online, magazin online la cheie pret, platforma magazin online pret, pret realizare magazin online, pret site magazin online, gomag pareri, gomag login, gomag blog, gomag preturi, gomag help, gomag contact, gomag forum, gomag vs shopify, gomag,ro, gomag apps, gomag admin, gomag aqha, gomag dropshipping, pareri despre gomag, ce este gomaj, gomag facebook, gomag instagram, ce inseamna gomag, info go mag, gomag magazin online, marketing online gomag, platforma gomag pareri, landing page gomag, geomag romania, gomag suport, seo gomag, silkweb & gomag, gomag youtube, creare magazin shopify, magazin pe shopify, manager magazin shopify, magazin online cu shopify, magazin online shopify, creare magazin online shopify, magazin online pe shopify, start up nation magazin online, start up shop online, start up abbigliamento shop online, start up business online magazine, starting a startup online magazine, how to start up online shop, starting up an online shop, optimizare seo magazin online, seo pentru magazin online, vand magazin online, cat costa un magazin online profesional, de unde cumpar magazin online, deschidere magazin online forum, dezvoltare magazin online,