Newsletter


Automatizari pentru usi pivnita sau subsol, ferestre mansarda

Postat in data de 6th May 2020 @ 1:24 PM

Sistem electric usa beci - Automatizare pentru usa orizontala pentru pivnita sau crama, fereastre mansarda cu piston electric usa beci si telecomanda. Usi automatizate pentru pivnita sau subsol cu telecomanda. Chepeng cu actionare electrica pentru a inchide beciul sau mansarda cu telecomanda.

Va punem la dispozitie actuatorul electric liniar cu telecomanda pentru actionari usi beciuri sau geamuri mansarda, nu ne ocupam de montaj sau usi !

Actuatoarele electrice liniare sunt elemente de actionare utilizate in sistemele automate pentru exectuarea comenzilor, utile in nenumarate domenii unde este nevoie de forță pentru a acționa ridicarea unei sarcini cu consum mic de energie. (chepenguri, paturi spitale, uși, capote, motoare ambarcțiuni, basculare remorci etc).

Vezi aici toata gama de actuatoare electrice liniare

 


automatizare-usi-beci-crame-cu-telecomanda-img55000029824782467g264762744.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 Etichete: Chepeng Electric Beci, Subsol, Pivnita, Pod - Trapa, Capacactuatoare electrice, actuator, actuator liniar 12v, automatizari fereastre mansarda, automatizari usi pivnita, automatizari usi subsol, pret actuatoare electrice 12v, usi beci electrice