Newsletter


Platforma de influencer marketing - Cum alegi un influencer bun?

Postat in data de 31st Jan 2021 @ 8:07 AM

Ce trebuie sa stii daca ai nevoie de influenceri în strategia ta de marketing

.

Creatorii români de conținut se împart în:

Mega- influenceri și celebrități (peste 1 milion de urmăritori)

Adesea au un public foarte mixt, cu diverse subiecte de interes. Relațiile lor cu aceștia sunt mai reci în comparație cu alte grupuri de influenceri. Au cea mai mare acoperire, dar cel mai mic nivel de încredere.

Macro - influenceri (100.000 - 1 milion de urmăritori)

Sunt renumiți într-o comunitate locală, un fel de „mini-celebritate”. Conținutul lor este de obicei de înaltă calitate și este bazat pe o anumită pasiune sau temă.

Micro-influenceri (5 mii – 20 mii urmăritori) și medi-influenceri (20 mii – 100 mii urmăritori)

Au un public de nișă, care apreciază conexiunea mai profund. Micro-influencerii sunt prezenți în aproape orice domeniu: sănătate și fitness, alimentație, antreprenoriat, modă și frumusețe sunt câteva dintre categoriile cel mai bine reprezentate.

Nano-influenceri (1 mie – 5 mii urmăritori)

Sunt consumatori obișnuiți, pasionați și dispuși să împărtășească; influentează un număr mai mic de oameni, dar au cea mai mare rată de apreciere din partea comunității lor.

Frauda influencerilor este atât de obișnuită încât bugetele de marketing sunt afectate de aceasta în întreaga lume.

Creșterea organică a contului de Instagram este un proces lung și dificil. Nu toți influencerii sunt gata să-și investească timpul și banii pentru asta. În plus, există o mulțime de aplicații și site-uri web care asta fac, promit că aduc urmăritori, aprecieri și comentarii imediat, în orice cantitate și cu o sumă destul de mică. Peste 15% dintre influencerii de pe Instagram din România au anomalii de creștere.

Este greu și consumă mult timp să detectezi pe cei ce folosesc divere trucuri, recomandarea noastra este sa utilizati o platforma de influencer marketing. Există mai multe avantaje financiare, economisesti timp si bani totodata obtii rezultate cu mult mai bune.

platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454525.png

Este greu sa faci promovare direct, e nevoie să te documentezi și să gestionezi un proiect cu influenceri

Platformele de Influencer Marketing salvează timp și bani. Ele te ajută să găsești mixul de influenceri potrivit pentru brandul tău.

O platformă smart (înglobează mai multe informații și automatizări) reușește să ofere o imagine completă, actuală și relevantă la momentul inițierii campaniei tale. Numărul imens de influenceri de pe toate platformele de Social Media face ca documentarea pentru fiecare campanie în parte să fie un proces complicat și anevoios pentru orice agenție de PR

O platformă de influenceri este mai mult decât o bază de date care îți furnizează date statistice actualizate. Ea are date calitative foarte valoroase: de exemplu, vezi cu ce branduri au colaborat în trecut influencerii care te interesează pentru campania ta, iar astfel eviți situațiile neplăcute în care abordezi o persoană care a endorsat pentru timp îndelungat sau recent concurența ta. Din platformă, afli și despre pasiunile și nișele de conținut pe care le abordează fiecare. Vei putea deci alege vocile potrivite pentru tine, cele mai relevante pentru publicul tău, chiar dacă poate tu nu ai mai auzit niciodată de ele.

Plătești costuri mai mici pentru campania ta cu influenceri. Există mai multe avantaje financiare în folosirea unei platforme de Influencer Marketing.

Transparența este foarte valoroasă. Accesul la mai multe informații înseamnă o strategie mai bună, buget maximizat sau costuri minime!

În plus, nu există costuri ascunse: multe agenții obișnuiesc să adauge un comision peste fee-urile cerute de influenceri, iar tu nu ai un control asupra relației contractuale, deoarece închei un contract cu agenția și totul este intermediat de ea.

Salvează timp, durata medie de dezvoltare a unei campanii de marketing cu influenceri este, într-un caz fericit, 8-10 săptămâni.

O platformă de Influencer Marketing are toate aceste procese automatizate. De la documentare, etapa care durează probabil cel mai mult, până la semnarea contractului și raportare, totul se face în platformă, cu câteva click-uri.

Mai mult decât atât, dacă ai timp să arunci un ochi pe variante de influenceri selectați după anumite criterii și vrei să îi ții minte pentru o campanie viitoare sau pentru un client anume, îi poți salva în liste dedicate.

Informații și consultanță, este importan ca specialiști cu experiență în campanii Social Media, te vor ghida cu feedback pe strategie, alegerea influencerilor și a designului de campanie cross-platforme, dacă ai nevoie.

Platforma unica de influencer marketing din Romania care te conectează cu cele mai căutate talente digitale.

Amplifică vocea brandului tău!

platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454528.png

 

Platforma de influencer marketing din Romania care te conectează cu cele mai căutate talente digitale.

Singura platformă online automatizată din România prin intermediul căreia orice brand, sau agenție specializată, poate identifica creatorii de conținut, poate comunica cu ei prin intermediul acesteia și poate derula o campanie în social media cu minim de resurse, în timp record.

Ai acces la peste 500 de talente digitale, într-un loc dedicat colaborărilor în proiecte creative

Managementul campaniei se realizează în totalitate prin intermediul platformei: comunicare, livrare

Scapi de birocrație. Un singur contract, indiferent de numărul de campanii și al creatorilor de conținut implicați

platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454529.png

Influencerii îşi cunosc comunităţile şi ştiu ce poate rezona cu acestea. Astfel, ei au grijă să creeze conţinut în ton cu aşteptările fanilor lor şi aici este magia marketingului cu influenceri – ai acces la audienţe mai predispuse să dea atenţie mesajului tău, pentru că cineva pe care îl preţuiesc “girează” pentru brandul tău.

Fără hârtii - Gata cu semnarea de contracte la fiecare colaborare.

Date demografice - Ale audienței influencerilor. Pentru a putea alege cele mai potrivite profiluri.

Simplitate - O campanie – mai mulţi influenceri – o singură plată.

Totul în același loc - Colaborezi cu influencerii direct în platformă.

Ușurință - Setezi campania în platformă, inviţi influencerii sau primeşti aplicaţiile lor, aprobi livrabilele, totul cu doar câteva click-uri.

Suport - Suntem alături de tine și te ajutăm dacă ai neclarități.

 platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454526.png

Cum funcționează?

1 Creezi o campanie în platformă

în care menționezi scopul urmărit, bugetul și alte detalii relevante

2 Iți alegi influencerii potriviți

listingul îţi arată cele mai importante date despre fiecare influencer

3 Aprobi livrabilele

influencerul îți trimite linkurile către postări direct în platformă

 

Exemple de influenceri români:

Andra Gogan este cea mai urmarita persoana din Romania, cu peste 8.000.000 de urmaritori in total pe toate platformele de Social Media, ocupand in acelasi timp locul 1 si locul 3 in Romania pe platforma TikTok, cea mai cautata platforma de catre adolescenti, copii, dar mai nou si de catre clienti.

platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454523.png

 


Andreea Bălan este cântăreață și vedetă TV a pornit o serie de vloguri pe canalul YouTube propriu, câte 2 video-uri noi în fiecare săptămână.

platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454522.png

 

 

Ce spun companiile care au folosit platforma de influencer marketing

Alina Ignat (Brand Manager, Vivre):

Platforma este extrem de intuitiva si bine structurata, atat de facil de utilizat incat am avut nevoie doar de o ghidare minimala. Avantajele sunt ca putem gestiona relatia cu influencerii dintr-un singur loc, ca avem acces permanent le brief, livrabile, buget, mesaje, ca putem ajusta din mers prin doar cateva click-uri.

Citește tot interviul

 

platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454521.png

 

 

platforma-top-influenceri-tik-tok-youtube-instagram-bloggeri-facebook-talente-digitale-img500087b636454352454524.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

similar tags: platforma de influencer, platforma influenceri romania, platforma influencer marketing, influenceri romania, influenceri romania 2021, influenceri romania instagram, influenceri romania tiktok, influenceri romania fashion, top influenceri romania, top influenceri romania 2021, micro influenceri romania, influenceri romania femei, top influenceri romani, influencer romani, influenceri in romania, influenceri beauty romania, influenceri barbati romania, influencer channels romania, influencer cooking romania, instagrammeri romani, preturi influenceri, preturi influenceri romania, influenceri bucuresti, costuri influenceri, tarif influenceri iasi, tarife influenceri romania, preturi influenceri timisoara, influenceri din romania, influencer romana di colore, influenceri food romania, influencer fitness romania, influenceri gaming romania, influencer in romania, influenceri lifestyle romania, influencer limba romana, influencer marketing romania, influencer moda romania, influencer roman numerals, influencer nera romana, influencer pentru romania, influencer pe romana, influenceri sport romania, influenceri travel romania, influenceri tehnologie romania, influencer romania top, influencer traducere romana, influencer romania youtube, platforma influencerów, platforma influencer marketingu, platform influencer marketing di indonesia, platforma z influencerami, influenceri tops, top influenceri romania, top influenceri romania 2020 top influenceri romania 2021, top influenceri moldova, top influenceri instagram romania, top influencer america, top influencer agencies, influenceri insta in romania, influenceri bucuresti, influenceri romani, influenceri iasi, influencers romania, top influenceri beauty romania, top influenceri barbati romania, top influencer blogs, top influencer beauty, top influencer brands, top influenceri cluj, top influenceri din romania, influencer top deutschland, top influencer deutschland beauty, topul influencers din romania 2020, top influencer deutschland 2020, top influencer emisiune, top influencer europa, top influencer europe, top influencer england, top influencer engagement, top influencer france, top influencer fashion, top influencer facebook, top influencer francais, influencer top followers, top influencer germany, top influenceri in romania, top influenceri instagram, top influenceri in lume, top influencer instagram 2021, gaseste influenceri, top influencer marketing platforms, top influencer on instagram, top influencer on youtube, top influencer on tiktok, top tiktok influencer, top influencer platforms, top influenceri timisoara, top influencer tiktok, top influencer twitter, top influencer youtube, influencer top 100 instagram, top 10 influenceri romania, influencer top 100 youtuber, top urmaritori youtube romania, contacteaza instagram influencer romania, instagram influencers romania, top influencer instagram romania, contacteaza influencer romani, instagrammeri romani, contacteaza influenceri romani, instagram influencers in romania