Newsletter


Cele mai bune mașini electrice in 2021

Postat in data de 24th Apr 2021 @ 7:08 AM

autonomie mașini electrice 2021, auto electrica pret, auto electrica 2021, auto electrice autovit, autoturisme electrice autonomie, mașina electrică tesla pret, i pace jaguar electric suv pret

Vânzările de mașini electrice sunt în plină expansiune și nu este de mirare: cele mai bune sunt destul de ieftine și ușoare de condus. Dar care sunt starurile gamei - și care sunt masinile mai slabe? ...

Mașinile electrice intră acum în mainstream, reprezentând 6,6% din vânzările de mașini noi anul trecut. Principalul lucru care le-a împiedicat în mod tradițional este anxietatea la nivel de gamă - teama că nu veți avea suficienta autonomie pentru a ajunge acolo unde doriti sa mergeți. Cu toate acestea, cu o mulțime de modele capabile acum să acopere mai mult de 400 de km între încărcări, acest lucru devine mai puțin important.

Deci, ce mașini electrice ar trebui să luați în considerare? 

10 Jaguar I-Pace 67,500 Euro + TVA

Jaguar_I-Pace-img66534000n43884.png

Prima mașină electrică Jaguar poate călători peste 400 de km reali. Mai mult, este rapid, distractiv de condus și are interiorul cel mai clasic al oricărui Jaguar până în prezent. Există rivali care costă mai puțin, dar I-Pace este încă o alegere foarte atrăgătoare.

Puncte forte: Autonomie mare / Manevrare distractivă / Plimbare confortabilă

Puncte slabe: Vizibilitate slabă din spate / Mai scump decât unele alternative / Rivalii se pot încărca la viteze mai mari

 

9 Peugeot e-208  30.169,00 Euro

Peugeot-e-208-img847674.jpg

Modelul e-208 are un interior de calitate mai înaltă decât rivalul Renault Zoe, împreună cu mai mult spațiu pentru spate și set de siguranță suplimentar. Nu există niciun compromis în ceea ce privește spațiul de portbagaj în comparație cu versiunile pe benzină ale modelului 208, dar, ca și ele, are o poziție de conducere care nu se potrivește pentru toti oamenii.

Puncte forte: Interior atrăgător, cu aspect elegant, decent de condus, bine echipat

Puncte slabe: Renault Zoe poate parcurge mai multi km între încărcări, pedală de frână moale, pret mare

 

8 Kia e-Niro 40.583 Euro

kia-niro-de-ev-my19-trim-lines-GLS.png

La fel ca și mașinile de mai sus, e-Niro alungă teama, de fapt, cei 400 km pe care i-a reușit în testul nostru Real Range este una dintre cele mai bune cifre pe care le-am înregistrat până acum. Veți obține, de asemenea, o bună practică, performanță, confort și echipamente, deși prețurile au crescut semnificativ începând cu 2019, când a devenit Mașina anului.

Puncte forte: Autonomia de 400 km a modelului de 64kWh reali, accelerație rapidă în 64kWh, bine echipata

Puncte slabe: Pret, nu se încarcă la fel de repede ca un Tesla Model 3, fără rating de siguranță Euro NCAP

 

7 Volkswagen ID.4  43.840 Euro

443248-volkswagen-id.jpeg

Pentru pretul de vanzare, Volkswagen ID.4 este o mașină foarte bună. Este practic, bateria de 77kWh oferă o autonomie excelentă, aveți o mulțime de echipamente standard și este destul de confortabilă și silențioasă în mișcare. Credem însă că Skoda Enyaq iV strâns legată oferă o valoare și mai bună.

Puncte forte: Autonomie oficială de 500 km (77kWh), relativ ieftină și bine echipată

Puncte slabe: Cam lenta după standardele clasei, Infotainment slab și utilizare a tabloului de bord

 

6 BMW iX3 64.081 Euro

bmw-ix3-electriq-img74645.jpg

În afară de unele detalii de stil și de faptul că motorul cu ardere a fost înlocuit cu un motor electric, iX3 este în esență un BMW X3 - și acesta este un lucru bun. Înseamnă că primiți un SUV practic și elegant, cu cel mai bun sistem de infotainment. Și înseamnă că conduce și se descurcă mai bine decât rivalii, oferind în același timp o călătorie confortabilă. Emisiile zero și o gamă largă între taxe sunt doar bonusuri binevenite.

Puncte forte: Autonomie mai bună decât majoritatea rivalilor direcți, bun sistem de infotainment, preț relativ bun

Puncte slabe: Nu e la fel de rapid ca rivalii, Tesla Model 3 are o autonomie mai mare și o încărcare mai rapidă

 

5 Fiat 500  16.500 Euro

                   Fiat-500-ima-404654.png

Dacă s-a născut vreodată o mașină pentru conducerea urbană, este noul Fiat 500. Este mai scurt decât rivalii săi, așa că nu se potrivește în spații, în timp ce un cerc strâns de virare, o direcție ultra-ușoară și o vizibilitate excelentă în față o fac deosebit de ușoară să manevreze în timp ce se aruncă în jurul străzilor strâmte ale orașului într-un mod rafinat și lin. Ca bonus, are o gamă bună, deci nu se limitează doar la extinderea urbană. Și, desigur, spre deosebire de rivali, este disponibil ca decapotabil.

Puncte forte: Autonomie decentă, distractiva de condus prin oraș, pret decent

Puncte slabe: Scaune spate mici, zgomotos pe autostradă, autonomie

 

4 Skoda Enyaq iV  28.520 Euro

     skoda-enyaq-iv.png

Skoda Enyaq este practica, buna de condus, inteligenta în interior și bine echipata. Poate că cel mai impresionant dintre toate este însă valoarea pe care o oferă - versiunea „60” are un preț în concordanță cu alternative mai mici, inclusiv Kia e-Niro și este eligibilă pentru o subvenție din partea guvernului.

Puncte forte: Preț bun, extrem de practica, confortabila și ușor de condus

Puncte slabe: Nu are performanțe atât de bune la standardele mașinilor electrice

 

3 Porsche Taycan  111.389 Euro

porsche-taycan-front-7472-default-large.jpeg

Dacă sunteți în căutarea tuturor avantajelor obișnuite ale mașinii electrice, dar doriți ceva care să fie, de asemenea, absolut palpitant de condus, Porsche Taycan este mașina pentru dvs. Este chiar rezonabil de practic și minunat de elegant în interior, așa că, deși cu siguranță nu este ieftin, merită fiecare bănuț.

Puncte forte: Performanțe uluitoare, capabil și distractiv, calitate interioară minunată

Puncte slabe: Foarte scump... ... și veți dori în continuare să adăugați opțiuni

 

2 Volkswagen ID.3  34.122 Euro

2021-VW-ID.3-0-1024x555.jpg

Datorită tracțiunii pe spate, direcției precise și controlului fin al caroseriei, ID.3 este plăcut de condus. Mai mult, funcționalitatea sa este în concordanță cu cele mai spațioase hatchback-uri ale familiei, valorile de revânzare prevăzute sunt superbe și ieftin atât pentru companii, cât și pentru cumpărătorii privați. Ofera performanțe puternice și o rază lungă de acțiune și este o alegere foarte buna.

Puncte forte: Autonomie bună, performanțe superioare, decent de condus

Puncte slabe: Sistemul de infotainment are nevoie de unele upgrade-uri

 

1 Tesla Model 3  42,990 Euro

tesla-model-3-102.jpg

Puține mașini au primit la fel de multă hype înainte de lansare ca Modelul 3 și chiar mai puține se pot potrivi cu ceea ce oferă în realitate. Cea mai accesibilă mașină a lui Tesla este excelentă de condus, plină de tehnologie, rapidă (ridicol, așa cum ar fi în mască de performanță) și surprinzător de practică. Luați în considerare un preț competitiv, mai ales având în vedere ritmul său ridicat, și nu este doar cea mai bună mașină electrică completă comercializată astăzi, ci una dintre cele mai bune opțiuni la punct.

Puncte forte: Accelerația sălbatică, autonomie, surprinzător de practica, incărcare rapidă prin prolifică rețea Supercharger Tesla

Puncte slabe: Calitatea construcției ar putea fi mai bună

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

similare: mașini electrice 2021 ieftine, cele mai ieftine mașini electrice 2021, cat costa o incarcare electrica auto, auto electrice preturi 2021, cel mai bun suv electric 2021, mașini electrice rabla 2021, companii auto electrice, subventie auto electric 2021, maşini electrice 2021 preturi, cel mai ieftin suv electric, cel mai bun suv electric 2021, top maşini electrice 2021, maşini electrice rabla 2021, suv-uri electrice 2021, maşini electrice 2021 ieftine, auto electrice preturi 2021