Newsletter


Topul platformelor crypto - cea mai bună platformă de tranzactionare in criptomonede

Postat in data de 2nd Sep 2021 @ 11:32 AM

top platforme bitcoin, cele mai bune exchange crypto, cele mai bune platforme de tranzactionare criptomonede, cea mai sigura platforma de tranzactionare, platforme tranzactionare criptomonede, cele mai bune platforme de trading automat crypto, platforme tranzactionare criptomonede forum, binance romania

Alegerea platformei de schimb care să răspundă nevoilor dvs. este primul pas înainte de a începe să cumpărați, să vindeți și să tranzacționați criptomonede.

topul-platformelor-crypto-cea-mai-buna-pentru-tranzactii-cripto-bitcoin-ethereum-elrond-img746286587v52467526.jpg

Selecția noastră evaluează cele mai bune platforme și detaliază criteriile care trebuie luate în considerare pentru a vă menține criptomonedele în siguranță.

Binance: Cel Mai Variat si mai Sigur 

O mare varietate de criptomonede + Interfață intuitivă + Împrumuturi și contracte futures Contra - Nu se poate retrage în euro - Serviciul pentru clienți accesibil numai prin e-mail În doar trei ani de existență, Binance are este stabilit ca un jucător major pe piața criptomonedelor. Platforma este echipată cu o ofertă completă și opțiuni de tranzacționare avansate, rămânând în același timp relativ accesibilă neofiților. Cu peste o sută de criptomonede, numeroase perechi de schimb și mai mult de un miliard de volume de tranzacționare zilnice, Binance se clasează printre platformele care oferă cea mai largă varietate de active.

Binance este o platformă de schimb bazată pe Hong Kong creată de Changpeng Zhao în 2017. Proiectul a fost lansat în urma unei oferte de preluare (ICO pentru Oferta inițială de monede) a unei criptomonede, Binance Coin (BNB) ). De la acea dată, a crescut exponențial pentru a deveni unul dintre liderii pieței. Succesul său se explică în principal prin diversitatea ofertei sale, costurile reduse și fiabilitatea sa.

Binance a fost inițial un schimb de criptomonede, dar acum oferă cumpărare sau vânzare pentru monede fiat. Serviciul are o interfață modernă și instrumente intuitive care îl fac un schimb potrivit pentru orice tip de utilizator.

Binance: O Platformă Sigură

În urma restricțiilor impuse de autoritățile chineze în 2017, Binance s-a mutat în Japonia și Taiwan pentru a se stabili în cele din urmă la Malta și, astfel, a avea o reglementare mai puțin restrictivă. O strategie care își are limitele de când se confruntă cu incertitudinea legalității sale în Statele Unite, Binance tocmai a lansat o platformă mai limitată și dedicată special cetățenilor americani.

Platforma este preocupată de siguranța clienților săi. Oferă o gamă completă de instrumente și opțiuni pentru a limita accesul la conturile lor și pentru a le valida tranzacțiile. În special, are autentificare în doi factori, validare prin e-mail și SMS și un sistem de restricționare a portofelului în cazul retragerii. La rândul său, platforma oferă și un nivel ridicat de securitate, fiind, de asemenea, prima care a fost certificată ISO / IEC 27001, standardul internațional pentru securitatea informațiilor.

În ciuda tuturor acestor precauții, schimbul a fost victima unui furt de 7.074 Bitcoins pe 7 mai, sau 2% din activele sale. Firma a rămas destul de discretă cu privire la detaliile cazului, hackerii ar fi obținut elementele necesare pentru a efectua tranzacții pe o parte din conturile clienților. Furtul de 40 de milioane de dolari a fost apoi rapid creditat din fondul de rezervă al companiei (SAFU).

Binance: Una Dintre Cele Mai Bogate Oferte De Pe Piață

Binance acceptă peste 200 de criptomonede care trebuie să îndeplinească criterii stricte pentru a fi listate și pentru a rămâne listate. Ele pot fi tranzacționate în principal împotriva Bitcoin, Binance Coin, Ethereum, precum și monede stabile (un activ indexat la o monedă fiat) pentru a oferi un număr impresionant de perechi. Pe lângă operațiunile standard de cumpărare, vânzare și schimb, Binance oferă, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa criptocurrency prin card bancar euro și prin transfer bancar. În funcție de metoda de plată și de furnizorul ales, serviciul este limitat la principalele criptomonede (Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Ripple, Litecoin și Bitcoin Cash), precum și la câteva monede stabile (BUSD, TUSD și PAX).

Platforma oferă și alte produse de investiții. Binance Lending vă permite să vă investiți activele pentru a câștiga dobânzi (de la 0,21% la 15%), indiferent de fluctuațiile pieței. Oferta constă din două tipuri de împrumuturi care se disting numai prin durata de timp în care activele dvs. sunt blocate. Depozit la cerere, care vă permite să vă retrageți criptomonedele de la o zi la alta și a căror dobândă este calculată zilnic. Depozitul la termen pentru care fondurile sunt blocate pe durata contractului (în prezent 14 zile) și a cărui dobândă este calculată la încheierea acestuia.

Din păcate, oferta este disponibilă în cantități limitate și funcționează pe principiul primul venit, primul servit. Cu toate acestea, este o investiție sigură pentru a genera venituri pasive, mai ales dacă doriți să investiți și să dețineți criptomonede pe termen mediu sau lung. În cele din urmă, pentru cei mai experimentați, Binance Futures oferă posibilitatea de a încheia contracte futures pentru care investitorul speculează cu privire la prețul viitor al unei criptomonede în conformitate cu reguli speciale și cu efect de pârghie.

Binance: Taxe Competitive

În ceea ce privește taxa, Binance este, de asemenea, foarte bine plasat. În ceea ce privește tranzacționarea, acestea se ridică la 0,1% și pot scădea în continuare dacă sunt stabilite cu criptomoneda nativă a platformei, Binance Coin. Taxele pentru retragerea pe un portofel extern variază în funcție de criptomonedă, dar sunt totuși foarte rezonabile. Acestea sunt fixate și facturate în criptomoneda relevantă. Costurile asociate achiziționării criptomonedelor prin card de credit se încadrează în media pieței, între 2,5% și 3,5% în funcție de operatorul ales.

Binance: Două Interfețe Pentru A Satisface Profiluri Diferite

Platforma beneficiază de o interfață elegantă și intuitivă, în ciuda bogăției de caracteristici oferite. Acesta este însoțit de o secțiune completă de ajutor care detaliază funcționarea site-ului și criptomonedele în general. Interfața de tranzacționare este disponibilă în două moduri: un mod de bază care oferă deja multe informații despre o pereche de tranzacționare, în special istoricul prețurilor, cărțile de ordine de cumpărare și vânzare, o modul pentru selectarea unei alte perechi și, în cele din urmă, forme pentru a lua o nouă poziție.

În ceea ce privește modul avansat, acesta oferă o vizualizare pe ecran complet, care include toate funcționalitățile modului de bază, precum și instrumente de analiză tehnică, în special pentru consultarea indicilor și pentru desenul pe graficul prețurilor. Serviciul are, de asemenea, o aplicație mobilă care utilizează designul și ergonomia platformei web și oferă aceleași funcționalități.

Binance: Recenzia The-HiTech Net

În ciuda tinereții Binance este lider pe piața criptomonedelor. O poziție întărită de varietatea ofertelor de investiții și a taxelor care sunt printre cele mai mici de pe piață. Platforma acceptă aproape 200 de criptomonede și un număr mare de perechi de schimb. În plus, există posibilitatea de a subscrie la contracte futures și de a investi fondurile acestora pentru a câștiga dobânzi la o rată fixă.

Binance este în primul rând o platformă de tranzacționare. Recent, platforma a adăugat totuși un serviciu pentru achiziționarea criptomonedelor prin card de credit, dar retragerea necesită utilizarea serviciului bancar Advanced Cash pentru a efectua un transfer în euro în contul dvs. Interfața sa este ușor de utilizat și are multe instrumente, în special pentru efectuarea analizelor tehnice. Oferă două tipuri de afișaje pentru tranzacționare pentru a se adapta la nivelul și nevoile clienților săi. Cu toate acestea, bogăția lor va lăsa perplexi pe majoritatea utilizatorilor începători. Cu toate calitățile sale, Binance se numără printre cele mai bune platforme de schimb de criptomonede.Numai utilizatorii începători care doresc pur și simplu să achiziționeze criptomonede pentru a le păstra vor prefera o platformă mai puțin completă și mai ușor de accesat.

Obtine voucerul de 200USD AICI CLICK

topul-platformelor-crypto-cea-mai-buna-pentru-tranzactii-cripto-bitcoin-ethereum-elrond-img746286587v52467525.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

similar search: platforma crypto romania, platforma crypto.com, platforma cryptoeddu, platforma crypto profit, platforma criptomonede, platforma crypto bank, platforma crypto boom, platforma crypto bank opinie, platforma crypto boom opinie, platforma tranzactionare crypto, platforme criptomonede, platforme bitcoin, platforma tranzactionare criptomonede, platforma de cumparat crypto, platforme de crypto, platforma crypto engine, platforma crypto genius, platforma cryptoboom, hr platforma, platforma tranzactionare bitcoin, vw platforma, platform cryptocurrencies, platform cryptocurrency, platform crypto coins, cryptocurrency platform, crypto platform accepts paypal, best trading platform crypto australia, crypto platform with all coins, cryptocurrency arbitrage platform, crypto art platform foundation, crypto analytics platform, crypto airdrop platform, a cryptocurrency platform, platforma bitcoin pareri, platforma bitcoin era, platforma bitcoin romania, platforma bitcoin era opinie, platforma bitcoin up, platforma bitcoin tiriac, platforma bitcoin profit, platforma bitcoin bank, plateforme achat bitcoin, automatyczna platforma bitcoin, platforme bitcoin, platforma tranzactionare bitcoin, platforma bitcoin billionaire opinie, platforma bitcoin billionaire, bitcoin buyer platforma, bezpieczna platforma bitcoin, platforma bitcoin code, platforma cumparare bitcoin, platforma bitcoin champion, czy platforma bitcoin opinie, vreau sa cumpar bitcoin, platforma de bitcoin, despre platforma bitcoin up, platforma do bitcoin, najlepsza platforma do bitcoin, jaka platforma do bitcoin, platforma bitcoin evolution, platforma inwestycyjna bitcoin era, ce este platforma bitcoin, platforma bitcoin forum, platforma bitcoin flow, platforma handlowa bitcoin, platform to handle bitcoin, inscriere platforma bitcoin, platforma inwestycyjna bitcoin, platforma inwestycyjna bitcoin zysk, platforma inwestycyjna bitcoin trader, bitcoin jaka platforma, platforma bitcoin loophole, platforma miniera bitcoin, bitcoin platforma merlak, najlepsza platforma bitcoin, platforma bitcoin profit opinie, platforma bitcoin up opinie, platforma bitcoin revolution opinie, platforma zarobkowa bitcoin opinie, platforma do zarabiania bitcoin opinie, platforma bitcoin pro, platforma bitcoin polska, co to jest platforma bitcoin profit, platforma transakcyjna bitcoin profit, platforma bitcoin revolution, platforma bitcoin rejestracja, platforma bitcoin up system, platforma bitcoin trader, platforma bitcoin time, platforma treningowa bitcoin, bitcoin trading platform, platforma bitcoin zysk, platforma zarobkowa bitcoin, platforma za bitcoin, platforma do zarabiania bitcoin, internetową platforma zarobkowa bitcoin, platforma tranzactionare elrond, cea mai buna platforma crypto, platforma criptomonede, platforme criptomonede, platforme bitcoin, platforma tranzactionare criptomonede, cea mai buna platforma de crypto