Newsletter


Scanner topografic 3D LiDAR SLAM Trion S1

Postat in data de 21st Jul 2022 @ 8:46 AM

slam lidar scanner, scanner lidar slam accuracy, scanner lidar slam dataset, scanner lidar 3d, scanner lidar 3d pret, scanner lidar slam dynamic, scanner lidar slam în romania, Scanner topografic 3D LiDAR Trion S1

Vă prezentăm noua tehnologie de scanare cu scanerul LIDAR SLAM 3D portabil Trion S1, care indeplineste toate nevoile lucrarilor rapide de mapare 3D, atat interioare cat si exterioare. Este solutia ideala pentru scanarea constructiilor si infrastructurilor de mici dimensiuni, acolo unde autolocalizarea si evidentierea schimbarilor in timp real nu este necesara.

scaner-topografic-3D-LiDAR-trion-S1-pret-romania-completco-img74365b572679.jpg

O nouă modalitate de a scana lumea din jurul tău!

320.000 de puncte pe secundă: durează doar câteva minute pentru a scana o clădire de dimensiuni mici sau aproximativ o oră pentru a face un sondaj la scară largă

Precizie de 0,8-2 cm: SLAM de încredere care îndeplinește cerințele majorității proiectelor

Nor de puncte în timp real: scanați pe măsură ce mergeți și vedeți rezultatul direct pe telefonul mobil

Versatilitate: Capabil să crească nivelul cu o cameră și un modul RTK

Baterie dublă detașabilă: înlocuibilă in timpul functionarii pentru scanare neîntreruptă și de lungă durată

Raza de acțiune 120m: Performanță într-un proiect de anvergură garantat.

Produsul oferă o nouă modalitate de a scana lumea cu ușurință. Având la bază tehnologia SLAM de top, Trion S1 poate capta rapid scanări de înaltă calitate în timp real ale mediului, indiferent dacă acesta este interior, exterior sau subteran.

„Puteți scana oriunde ați merge, în interior și în aer liber, chiar și pe cer cu drone”, spune By Bin, șeful echipei de cercetare și dezvoltare S1.

Trion S1 poate fi utilizat la diverse scenarii, inclusiv modelarea informațiilor privind clădirile (BIM), topografie și cartografiere, conservarea patrimoniului, măsurarea volumului, topografie forestieră etc. Tot ce trebuie să faceți este să țineți scanerul cu mâna în timp ce mergeți pe jos în jurul unei clădiri timp de câteva minute, după care primiți o hartă 3D foarte precisă. Apoi puteți vizualiza, procesa și compara norii de puncte în timp real de pe hartă pe un terminal mobil.

Cartografierea Go-and-Scan este noua ta alegere

Imaginează-ți cât de consumator de timp poate fi să folosești numeroase configurații statice ale sistemelor bazate pe trepied pentru a cartografia clădiri, șantiere, facilități interioare, zone exterioare etc.

Cu dispozitivele de cartografiere SLAM, lucrurile devin mult mai ușoare. Puteți pur și simplu să vă plimbați prin site și să creați o hartă 3D foarte precisă în timp ce vă deplasați. Fără a fi nevoie de sondaj manual, colectarea datelor este de câteva ori mai rapidă și economisește și banii.

În plus, greutatea scanerului LiDAR vă permite să transportați dispozitivul de cartografiere SLAM oriunde și să mapați orice oricând. Cântărind doar 1,8 kg, scanerul 3D LiDAR Trion S1 poate fi la fel de versatil, pe atât de portabil, deoarece poate fi ținut în mână și transportat în rucsac, la bordul dronelor, mașinilor sau navelor. Atât pentru incepatori, cât și pentru profesioniști, acest scaner ușor de transportat face posibilă măsurarea diferitelor medii și obținerea de hărți 3D de înaltă calitate, după cum este necesar.

Maparea go-and-scan vă permite să măsurați diferite medii cu eficiență ridicată. Scanerul LiDAR SLAM vă permite să ajungeți la unele spații închise sau medii accidentate în care GPS-ul nu funcționează și le puteți scana pur și simplu manual. Sistemul de cartografiere LiDAR SLAM se bazează mai degrabă pe raze laser decât pe GPS. Înseamnă că în locurile în care semnalul GPS este blocat de obstacole sau în care echipamentele mari nu pot intra, puteți utiliza în continuare scanerul portabil LiDAR SLAM pentru a colecta cele mai precise date rapid.

Studioul norilor de puncte

Cu software-ul 3D pentru nor de puncte, utilizatorii pot urmări traseul norului de puncte în timp real și pot procesa cu ușurință datele de pe diferite dispozitive. Trion Scan, vizualizarea în timp real a software-ului pentru nori de puncte 3D, vă permite să urmăriți norii de puncte în timp real și să gestionați fișierul de proiect scanat oriunde vă aflați. Cu Trion Metahub, software-ul de post-procesare a norilor de puncte, vă puteți gestiona și modifica proiectul norului de puncte cu puțin efort. Această platformă ușor de utilizat vă permite să eliminați zgomotul, să colorați, să îmbinați, să transformați și să vă clasificați norii de puncte în funcție de nevoile dvs.

Nori de puncte 3D foarte precisi pentru profesioniști

Spre deosebire de cartografierea tradițională, norii de puncte creați de scanerele 3D LiDAR oferă mai multe caracteristici și detalii de textură modelelor dvs. 3D. Raza laser al scanerului creează unghiuri verticale și orizontale și calculează o poziție de coordonate 3D X, Y și Z pentru fiecare punct din mediu. Toti acesti nori de puncte pot fi transformati în modele digitale 3D care vă oferă mai multe detalii despre obiectele dvs. Cu cât punctele sunt mai dense, cu atât dezvăluie mai multe detalii.

Cu 320.000 de puncte pe secundă, 16 senzori și o precizie de 0,8-2 cm, Trion S1 vă permite să captați măsurători precise într-o capacitate de 120 m. Câmpul vizual orizontal al Trion S1 este de 270°, în timp ce câmpul vizual vertical este de 360°.

Metoda „walk-and-scan” de colectare a datelor redefinește modalitățile de a mapa lumea din jurul tău. De exemplu, în arhitectură, scanerele portabile SLAM reduc timpul în care revedeți locul și generează modele virtuale în timp real cu mare precizie pe măsură ce vă plimbați pe site. Milioane de nori de puncte 3D vor fi generate după doar zeci de minute de scanări. Aceste puncte pot fi aplicate aplicațiilor BIM, măsurare, vizualizare, animație și randare.

 

Mai multe detalii la: Scanner topografic 3D LiDAR Trion S1


scaner-topografic-3D-LiDAR-trion-S1-pret-romania-completco-img74365b572678.jpg