Newsletter


Unul dintre cele mai bune purificatoare de aer cu filtru HEPA

Postat in data de 27th Jun 2023 @ 12:38 PM

Detalii Purificator de aer cu filtru HEPA BlitzHome BH-AP2501 Smart WiFi

Purificatorul de aer BlitzHome BH-AP2501 este un dispozitiv de curățare a aerului care utilizează tehnologia de filtrare HEPA (High-Efficiency Particulate Air). Acesta este echipat cu un filtru HEPA eficient, care poate captura particule mici, inclusiv polen, praf, mucegai și alte alergene, pentru a asigura un aer mai curat și mai sănătos în interiorul locuinței.

Caracteristica "Smart WiFi" a purificatorului de aer BH-AP2501 înseamnă că acesta poate fi conectat la rețeaua Wi-Fi din casă și controlat prin intermediul unei aplicații mobile dedicate. Această funcție îți permite să ajustezi setările purificatorului, să îl pornesti/opresti, să modifici nivelul de viteză a ventilatorului sau să monitorizezi calitatea aerului de la distanță, folosind smartphone-ul sau tableta ta.

Iată câteva caracteristici și specificații suplimentare ale purificatorului de aer BlitzHome BH-AP2501:

Filtrare avansată: Filtrul HEPA este conceput pentru a captura particulele de dimensiuni foarte mici, de până la 0,3 microni, inclusiv particulele PM2.5. Acesta elimină, de asemenea, mirosurile neplăcute și gazele nocive.

Indicator de calitate a aerului: Purificatorul de aer are un senzor integrat care măsoară calitatea aerului din încăpere și afișează aceste informații printr-un indicator LED colorat (verde, galben sau roșu) pentru a indica nivelul de poluare a aerului.

Timer și mod somn: Poți programa purificatorul de aer să funcționeze pentru o anumită perioadă de timp cu ajutorul funcției de timer. De asemenea, dispune de un mod special de funcționare în timpul nopții, care reduce nivelul de zgomot și luminozitatea LED-ului pentru a asigura un somn liniștit.

Funcție de ionizare: BlitzHome BH-AP2501 este echipat cu o funcție de ionizare care ajută la eliminarea particulelor suspendate în aer și la îmbunătățirea calității aerului.

Acoperire și performanță: Purificatorul de aer este conceput pentru a funcționa eficient în încăperi de până la o anumită dimensiune, de exemplu, poate acoperi o cameră de dimensiuni medii sau un birou. Este important să verifici specificațiile precise ale producătorului pentru a determina capacitatea sa de acoperire.

Acestea sunt doar câteva detalii despre purificatorul de aer BlitzHome BH-AP2501 Smart WiFi. Recomand să consulți manualul de utilizare sau site-ul oficial al producătorului pentru informații mai specifice și actualizate cu privire la acest produs.