Newsletter


Automatizare heavy-duty, deschidere electrica usa beci

RRP:
3,680.00 Lei
Pretul Redus:
3,280.00 Lei (Reducere 400.00 Lei)
Brand:
Condition:
New
Livrare:
Livrare Gratuita
Cantitate:


Descriere

Sistem automatizare pentru actionarea usilor grele de beci

Automatizare chepeng dechidere electrica Smart Power

Sistem electric automatizare Smart Power de mare putere pentru deschiderea sau inchiderea trapelor, usilor orizontale, chepeng beci, automatizare usa beci granit, automatizare usa beci gresie, pivnita, ridicare copertine, usi crama, automatizare ferestre mansarda si exemplele pot continua la infinit.

Un dispozitiv de deschidere a trapei electrice pentru un subsol este un dispozitiv care vă permite să deschideți și să închideți de la distanță o trapă din podeaua subsolului, prin apăsarea unui buton pe telecomanda sau printr-o aplicație pentru smartphone. Aceste dispozitive pot fi integrate cu sistemele de automatizare a locuinței pentru un plus de confort.

Kitul este complet, incluzand toate componentele pentru automatizare a trapelor. Poate actiona capace de beci placate cu gresie, marmura, parchet sau granit cu greutatea maxima de cca. 400 Kg.

Este usor de montat de catre orce persoana ce are cunostinte tehnice minime. Se conecteaza sursa la cablul 220v, din sursa in controller apoi in pistonul electric. Necesarul de materiale pentru conectare doar cablu pana la sursa si holtsuruburi pentru prinderea pistonului electric pe usa si perete.

Acest tip de sistem folosește un motor electric pentru a deschide și închide ușa și poate fi integrat cu sistemele de automatizare a locuinței pentru un plus de confort.

Automatizarea Smart Power va scuteste de chinul de a ridica manual usa de la beci, avantajele estetice sunt si ele nenumarate, usa poate fi amplasata acum in orce loc din casa nemaifiind nevoie de manere inestetice, usa devine invizibila si poate fi placata cu parchet, gresie, marmura, granit sau alt tip de piatra. O usa de beci placata cu piatra decorativa este greu de actionat manual, cu kitul care are un piston electric cu o forta de ridicare de 8000N (cca 800 kg) totul se rezolva cu o simpla apasare de buton.

 

 

Specificații kit automatizare:

Material aluminiu & otel inox

Forța împingere 8000N aproximativ 800 kg forţă

Forță tragere 6000N 600 kg forţă

Alimentare la 220V - 12 V 3 Ah

Controller cu telecomanda si comanda pe telefon prin WIFI

Sursa alimentare 125W

Toate accesoriile incluse !


Există mai multe avantaje în utilizarea unui deschizător de uși electric pentru o ușă de subsol:

Comoditate: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric vă permite să deschideți și să închideți ușa de la subsol prin apăsarea unui buton sau printr-o aplicație pentru smartphone, eliminând nevoia de a deschide și închide manual ușa.

Siguranță: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric poate fi integrat cu caracteristici de siguranță, pentru a proteja obiectele valoroase depozitate la subsol, asigurând securitatea și protecția obiectelor dumneavoastră de valoare în timp ce sunteți plecat în vacanță.

Securitate: Dispozitivele de deschidere a ușilor electrice pot avea caracteristici de securitate suplimentare, cum ar fi intrarea fără cheie, acces la distanță și monitorizare, care pot oferi o liniște sporită atunci când sunteți departe de casă.

Accesibilitate: Un dispozitiv electric de deschidere a ușii poate facilita accesul persoanelor cu limitări de mobilitate sau in varstă la subsol.

Personalizare: Deschizătoarele electrice de uși pot fi integrate cu sistemele de automatizare a locuinței, ceea ce permite personalizarea și controlul ușii de la distanță.

automatizare-heavy-duty-deschidere-electrica-usa-beci-chepeng-batant-pret-promo-img624456725b462546752.jpg

automatizare-heavy-duty-deschidere-electrica-usa-beci-chepeng-batant-pret-promo-img624456725b46254675001.png

    automatizare-deschidere-electrica-usa-beci-cu-telecomanda-pret-redus-completco-ro-img55000n83724754672565495.jpg

   automatizare-deschidere-electrica-usa-beci-cu-telecomanda-pret-redus-completco-ro-img55000n83724754672565468.jpg

 

 

 

 

 

AG Automatizari usi de beci, cumpara capace beci trape automatizate


Find Similar Products by Tag

Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Automatizare heavy-duty, deschidere electrica usa beci la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...