Newsletter


Automatizare heavy-duty, deschidere electrica usa beci

RRP:
3,680.00 Lei
Pretul Redus:
3,280.00 Lei (Reducere 400.00 Lei)
Brand:
Condition:
New
Livrare:
Livrare Gratuita

Acest produs nu este disponibil momentan.

Va rugam reveniti.Descriere

Sistem automatizare pentru actionarea usilor grele de beci

Automatizare chepeng dechidere electrica Smart Power

Sistem electric automatizare Smart Power de mare putere pentru deschiderea sau inchiderea trapelor, usilor orizontale, chepeng beci, automatizare usa beci granit, automatizare usa beci gresie, pivnita, ridicare copertine, usi crama, automatizare ferestre mansarda si exemplele pot continua la infinit.

Un dispozitiv de deschidere a trapei electrice pentru un subsol este un dispozitiv care vă permite să deschideți și să închideți de la distanță o trapă din podeaua subsolului, prin apăsarea unui buton pe telecomanda sau printr-o aplicație pentru smartphone. Aceste dispozitive pot fi integrate cu sistemele de automatizare a locuinței pentru un plus de confort.

Kitul este complet, incluzand toate componentele pentru automatizare a trapelor. Poate actiona capace de beci placate cu gresie, marmura, parchet sau granit cu greutatea maxima de cca. 400 Kg.

Este usor de montat de catre orce persoana ce are cunostinte tehnice minime. Se conecteaza sursa la cablul 220v, din sursa in controller apoi in pistonul electric. Necesarul de materiale pentru conectare doar cablu pana la sursa si holtsuruburi pentru prinderea pistonului electric pe usa si perete.

Acest tip de sistem folosește un motor electric pentru a deschide și închide ușa și poate fi integrat cu sistemele de automatizare a locuinței pentru un plus de confort.

Automatizarea Smart Power va scuteste de chinul de a ridica manual usa de la beci, avantajele estetice sunt si ele nenumarate, usa poate fi amplasata acum in orce loc din casa nemaifiind nevoie de manere inestetice, usa devine invizibila si poate fi placata cu parchet, gresie, marmura, granit sau alt tip de piatra. O usa de beci placata cu piatra decorativa este greu de actionat manual, cu kitul care are un piston electric cu o forta de ridicare de 8000N (cca 800 kg) totul se rezolva cu o simpla apasare de buton.

 

 

Specificații kit automatizare:

Material aluminiu & otel inox

Forța împingere 8000N aproximativ 800 kg forţă

Forță tragere 6000N 600 kg forţă

Alimentare la 220V - 12 V 3 Ah

Controller cu telecomanda si comanda pe telefon prin WIFI

Sursa alimentare 125W

Toate accesoriile incluse !


Un kit de automatizare a trapei de beci poate aduce mai multe avantaje semnificative pentru proprietarii de case sau spații de depozitare. Iată câteva dintre aceste avantaje:

Economisirea timpului: Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui kit de automatizare a trapei de beci este economisirea timpului. În loc să fie nevoie să coborâți și să ridicați manual trapa de fiecare dată când doriți să intrați sau să ieșiți din beci, kitul automatizat vă permite să controlați trapa de la distanță, reducând timpul și efortul necesar pentru această activitate.

Confort îmbunătățit: Cu ajutorul unui kit de automatizare, puteți deschide sau închide trapa de beci cu un simplu clic pe un buton sau chiar de pe telefonul mobil. Acest lucru aduce un nivel crescut de confort, eliminând necesitatea de a vă apleca sau de a trage de trapa manual.

Securitate sporită: Kiturile de automatizare pot veni cu caracteristici de securitate, cum ar fi blocarea automată a trapei pentru a preveni accesul neautorizat. Acest lucru poate contribui la protejarea bunurilor depozitate în beci și poate asigura o mai mare siguranță pentru locuință.

Monitorizare și control de la distanță: Unele kituri de automatizare pot fi conectate la o aplicație mobilă sau la un sistem de monitorizare online, permițându-vă să verificați starea trapei și să o controlați de la distanță. Aceasta este o caracteristică utilă, mai ales dacă sunteți în călătorie sau departe de casă.

Valorizarea proprietății: Adăugarea unui sistem de automatizare poate spori valoarea locuinței dvs. în cazul în care decideți să o vindeți sau să o închiriați în viitor. Automatizarea poate fi un aspect atractiv pentru potențialii cumpărători sau chiriași.

În concluzie, un kit de automatizare a trapei de beci poate aduce o serie de avantaje în ceea ce privește economia de timp, confortul, securitatea și eficiența energetică, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței dumneavoastră de utilizare a spațiului de depozitare.

automatizare-heavy-duty-deschidere-electrica-usa-beci-chepeng-batant-pret-promo-img624456725b462546752.jpg

 

trapa-beci-automatizata-sistem-electric-usa-beci-pret-img66000000ag564322646.jpg

    automatizare-deschidere-electrica-usa-beci-cu-telecomanda-pret-redus-completco-ro-img55000n83724754672565495.jpg

   automatizare-deschidere-electrica-usa-beci-cu-telecomanda-pret-redus-completco-ro-img55000n83724754672565468.jpg

 

 

 

 

 

AG Automatizari usi de beci, cumpara capace beci trape automatizate


Find Similar Products by Tag

Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Automatizare heavy-duty, deschidere electrica usa beci la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...