Newsletter


Automatizare traker solar doua axe panouri fotovoltaice

RRP:
1,960.00 Lei
Pretul Redus:
1,664.00 Lei (Reducere 296.00 Lei)
Brand:
Condition:
New
Stoc:
La Comanda 6-8 zile
Livrare:
29.00 Lei (Cost fix de livrare)
Cantitate:


Descriere

Kit automatizare traker solar doua axe pret redus

.

Trackerele solare sau sistemele de urmarire solara automata sunt dispozitive de sustinere ale panourilor fotovoltaice si orientare a lor dupa traseul soarelui de-a lungul zilei. Avantajul folosirii unor sisteme de urmarire solara consta in aceea ca randamentul productiei de energie de-a lungul zilei creste cu minim 40% fata de structurile clasice de sustinere ale panourilor solare.

.

controler-urmarire-solara-automata-2-axe-solar-tracker-pret-redus-img2414235ag327488361875.jpg

Sistemele de urmarire solara automata sunt instalatii solare ce se orienteaza dupa soare pentru a creste productia de energie electrica de-a lungul zilei asemeni plantei de floarea soarelui. Randamentul creste simititor in astfel de situatii iar sistemele cu panouri fotovoltaice de tip stand alone, independente, se preteaza a fi montate pe trackere solare.

Generați mai multă putere: trackerul solar cu două axe face ca panourile montate să se întoarcă cu fața la lumina soarelui în orice zi. În comparație cu panourile solare fixe, generarea de energie fotovoltaică poate crește cu cel puțin 50% cu trackerul.

Rotație de 270 °: Cu 2 axe de conducere și senzor sensibil de lumina soarelui, trackerul solar se poate roti la 270 ° și face ca panourile să absoarbă iradierea solară din partea de nord, sud, vest și est.

Stabil în vânt: Există un senzor de viteză a aerului pentru zilele cu vânt, când detectează vânt puternic (datele pot fi setate manual), trackerul solar va reseta automat unghiul față de orizont pentru a se menține constant. De asemenea, prin găurirea șuruburilor expansive la pământ, baza poate sta ferm în uragan sau furtună fără probleme.

Kitul contine:

1 x controler solar tracker

1 x senzor solar

1 x senzor de viteza vantului

1 x telecomandă cu infraroșu

controler-urmarire-solara-automata-2-axe-solar-tracker-pret-redus-img2414235ag327488361870.jpg

Model: Dual Axis

Material: plastic

DCIN:10-28V (DCOUT=DCIN)

Curent: <15A

Tensiune motor: 12V sau 24V

Găuri de montare a controlerului principal de 4 mm

Afișaj: ecran LCD

Operare: buton/telecomandă

Dimensiune pachet: 25cm x 20cm x 18cm

controler-urmarire-solara-automata-2-axe-solar-tracker-pret-redus-img2414235ag327488361874.jpg

Senzor de soare

Metoda unică de inspecție dublă internă și externă generează valori diferite ale tensiunii de radiație a soarelui în patru direcții, transmisă plăcii principale. Metoda de montare este 2 buc șuruburi M6 la 40 mm distanță pentru a fixa și configura capacul transparent, are rezistentă la praf și la apă.

Senzor de viteza vantului

Senzorul de viteză al vântului folosit pentru a testa viteza vântului din mediu, conduce platforma de control al controlerului în poziția în care poate evita vântul pentru a proteja platforma atunci când viteza vântului atinge valoarea de protecție setată de controler, senzorul de viteză a aerului implicit configurat lungimea cablului este de 3m. 

Acest controler de urmărire a soarelui cu două unde, senzorul de înaltă precizie, intern și extern, pentru a detecta direcția soarelui, procesează  semnalul senzorului și efectuează întregul proces de urmărire a soarelui. Prin motorul corespunzător al platformei de control a ansamblului releului electric pe aceeași placă de circuite electrice, are funcția de reglare a vitezei, cum ar fi opțional, configurarea de viteză a aerului la același nivel, astfel încât senzorul de vânt are, opțional, același nivel. 

 

Metode de montare:

1. Instalarea senzorului de soare:

Montați senzorul de soare pe platformă și asigurați-vă că este paralel cu planul superior al platformei, direcția orificiului de ieșire a firului de pe capul de testare trebuie să fie îndreptată către sol atunci când platforma este verticală. Capul de testare este cel mai bine montat pe marginea de nord-est a platformei atunci când este situat în emisfera nordică. În emisfera sudică, ar trebui să fie pe marginea de sud-est.

2.Asamblarea cutiei de comutare principale:

Cutia de control principală ar trebui să fie montată lângă stâlpul de bază al platformei, nu trebuie să interfereze cu platforma împreună, cel mai bine este să vă asigurați că nu există ploaie, soare și alte afecțiuni, orificiul de ieșire a cablului în jos pentru a preveni curgerea apei de ploaie. Cel mai bun este capabil să observe și să opereze convenabil.

3. Montarea senzorului de viteza vântului:

Senzorul de viteza vântului trebuie montat în apropierea platformei unde forța aeriană poate sufla în mod valid. Nu în apropierea colțurilor peretelui sau a solului. Treceți cablul senzorului de viteză a vântului în cutia de comandă și conectați bine conform marcajelor, păstrându-l pe margine și bine fixat. Rețineți că metodele de cablare a senzorului de viteză a vântului configurate implicit sunt următoarele: negru cu dungi albe conectează intrarea semnalului IN, negru conectează G, tensiunea de alimentare V+ nu trebuie conectată.

4. Metoda de cablare a comutatorului de limită:

Întrerupătorul de limită este necesar, sub A și B există două metode de procesare a limită (limitatoarele trebuie să cumpărați singur).

R: Adopți metoda de control al comutatorului de limită configurat la exterior pentru a realiza limita, care este metoda de configurare exterioară: Adopți comutatorul de micro mișcare, care are un contact normal închis, pentru a-l plasa în patru poziții în care trebuie să fie distanțat pe platformă și controlați direct circuitul de alimentare al motoarelor corespunzătoare pentru a realiza limita. Cu această metodă, este necesar să se acorde atenție dacă întrerupătorul de limită și capacitatea curentului de sarcină a diodei conectate în paralel sunt suficiente. Dacă utilizați tija de împingere electrică cu limită, această metodă nu este necesară, deoarece tija de împingere electrică este configurată intern folosind această metodă A circuit limită.

B: Adoptați metoda care conduce semnalul limită în controler pentru a realiza limita, apoi trebuie să utilizați comutatorul de limită care are un contact normal deschis. Acest comutator este conectat atunci când o direcție a atins limita, comutatorul este închis, masa (G) a terminalului limită scurtcircuitat la bornele în direcția corespunzătoare, acum ieșirea în acea direcție se oprește.

Acest controler este, de asemenea, capabil să conecteze un comutator de proximitate NPN cu trei fire, capabil să conecteze tensiunea de alimentare + borna la borna + a terminalului de limită, dacă acest tip de comutator este utilizat ca limită, atunci ok, cealaltă metodă B.

(De exemplu, dacă compania cumpără comutatorul de proximitate, definiția cablajului este: maro +, albastru G, semnal limită negru.) Rețineți că partea de sus este zona de detectare. Când există metal în 5 mm, semnalul limită va fi scos.

Dual-Axis-Solar-Panel-img01451155.jpg

Dual-Axis-Solar-Panel.jpg

  

 Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Automatizare traker solar doua axe panouri fotovoltaice la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...