Newsletter


Automatizare usa, trapa beci, fereastra mansarda, wifi, IOS, Android

Pret:
1,989.00 Lei
Condition:
New
Stoc:
in stoc
Livrare:
Livrare Gratuita
Cantitate:


Descriere

Sistem automatizare usi/trape beci electrice WiFi comanda vocala compatibil IOS Android

Kitul pentru automatizarea usilor de batante ofera usurinta in utilizare, cu o simpla apasare pe butonul virtual de pe ecranul telefonului sau prin comanda vocala pentru cei ce au un sistem smart home poti deschide o usa grea de la beci, pivnita, subsol, crama, pod sau fereastra, aerisire de masarda.
Avantajele estetice sunt si ele nenumarate, usa poate fi amplasata acum in orce loc din casa nemaifiind nevoie de manere inestetice, usa devine invizibila si poate fi placata cu parchet, gresie, marmura, granit sau alt tip de piatra.


Pachetul contine sistemul de automatizare SmartHome eWeLink compatibil cu Alexa Google Home IFTTT compatibil IOS - Android. Acesta este compus din: piston electric care poate fi de mai multe puteri, controller smart wi-fi (*Voice Control: Compatible with "Amazon" Alexa/for Google Home/Nest, IFTTT), sursa de alimentare si suporti montare.

Kitul electric automatizat este usor de montat chiar si de catre neprofesionisti.

Kitul de automatizare poate fi folosit si la alte aplicatii ferestre masarda, guri aerisire, usi de garaj, pereti falsi etc.

Comenzi de pe telefon dupa ce descarcati aplicatia (eWeLink Android/IOS) 

Actuatoarele electrice liniare sunt elemente de actionare utilizate in sistemele automate pentru exectuarea comenzilor, utile in nenumarate domenii unde este nevoie de forță pentru a acționa ridicarea unei sarcini cu consum mic de energie. (paturi spitale, uși, capote, motoare ambarcțiuni, basculare remorci etc)

Continutul kitului de automatizare usi batante:

Piston electric: 12v 1500N x 1buc

Sursa alimentare 12v 750w x 1buc

Controler eWeLink on Android/IOS WiFi AC/DC7-32V x 1buc 

Suporti fixare x 2buc Adaugarea produsului in eWeLink:

- pentru imperechere cu eWelink: se tine apasat unul din cele 3 butoane mod functionare pana incepe sa licare si se urmeaza pasii ceruti de aplicatia eWeLink.

 


 cautari similare: chepeng batant electric, sistem ridicare usa beci,  usa beci electrica, sistem electric usa beci


Informatii despre garantie

**Garantie 2 ani pentru toate componentele.
- Garantie valabila cu prezentarea facturii de montaj de catre o firma autorizata de automatizari si utilizarea conform specificațiilor tehnice.

- Nu fac obiectul prezentului certificat de garanţie defecţiunile datorate manevrării, păstrării necorespunzătoare, precum şi situaţiile în care s-a intervenit asupra produsului, montajul de către personal neabilitat/necalificat!!

Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Automatizare usa, trapa beci, fereastra mansarda, wifi, IOS, Android la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...