Newsletter


Kaspersky Mobile Security 9 PROMO -40%

Click pentru marire

Pret:
1.00 Lei
Brand:
Stoc:
Online Douwnload
Livrare:
Livrare Gratuita
Cantitate:


Descriere

Kaspersky Mobile Security 9 PROMO -40%

 

PRET PROMO aici-Kaspersky Mobile Security 9

Kaspersky Mobile Security 9

Kaspersky Mobile Security 9

You make calls, send SMSs, browse the web and communicate via social networks every day. Your smartphone is your life. Kaspersky Mobile Security keeps your private life truly private.


Kaspersky Mobile Security 9 s-a clasat pe primul loc în urma evaluării FaraVirusi.com

Bucureşti, 3 noiembrie 2011 - Kaspersky Mobile Security 9 s-a clasat pe primul loc în urma unei evaluări independente, realizate în octombrie de blogul de securitate IT FaraVirusi.com. Testul a pus accentul pe nivelul de performanţă al soluţiilor de securitate mobilă, în ceea ce priveşte protecţia împotriva ameninţărilor informatice care ţintesc smartphone-urile cu sistem de operare Android.

Redactorii FaraVirusi.com au testat 15 dintre cele mai importante suite de securitate mobilă în cadrul unei evaluări complexe, care a pus accentul pe rata de detecţie a mostrelor malware. Kaspersky Mobile Security 9 a surclasat competiţia, cu un procent de 96,98%, reuşind să blocheze 175 de aplicaţii infectate (.apk) din 181.

„Programele malware pentru Android reprezintă 46% din totalul ameninţărilor mobile, procent care se află într-o creştere continuă", spune Denis Maslennikov, Senior Malware Analyst, Kaspersky Lab EEMEA, Global Research and Analysis Team. „ Este important de reţinut că în octombrie, procentul ameninţărilor mobile care colectează informaţii confidenţiale de pe smartphone-urile cu Android a atins 34%. Cota este cu adevărat alarmantă, dacă se ia în considerare faptul că astfel de programe periculoase îşi fac loc direct în Android Market, magazinul online de aplicaţii al Google", a încheiat Maslennikov.

Redactorii FaraVirusi.com au apreciat performanţele soluţiei Kaspersky Mobile Security 9 şi au recomandat-o cititiorilor blogului: „Dacă doriţi o asemenea investiţie, recomandarea noastră este Kaspersky, fără îndoială."

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.


Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Kaspersky Mobile Security 9 PROMO -40% la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...