Newsletter


Lanterna LED cu electrosoc 1.5 mil volti reincarcabila

RRP:
198.00 Lei
Pretul Redus:
159.00 Lei (Reducere 39.00 Lei)
Condition:
New
Stoc:
in Stoc
Livrare:
Calculat la Finalizare
Cantitate:


Descriere

lanterna electrosoc, reincarcabila, lanterna led autoaparare, pret lanterna, led, electrosoc, reincarcabile, lanterna reincarcabila, lanterne led, reincarcabila led, lanterna led, electrosocul, pret electrosoc lanterna led, lanterna cu acumulator reincarcabil

Lanterna cu led autoaparare dotata cu electrosoc.  icon_light-source_4watt-led.png

Functioneaza cu acumulator Li-ion 3.7V si incarcator incluse.

- corp din aluminiu

- snur de prindere

- LED 1W

- putere 180 Lumeni

- acumulator intern inclus

- electrosoc pozitionat pe marginile capatului luminos al lanternei

- tensiune de intrare ~ 4.8V

- tensiune de iesire ~ 1500 KV

- curent ~ 2.5A

- cablu pentru incarcare/alimentare 220V

- dimensiuni ~ 17cm x 3.5 cm x 3cm

- buton 3 pozitii (ON pentru aprindere lanternei/OFF/ ON pentru actionarea electrosocului) pentru a se evita descarcarea accidentala a electrosocului, lanterna dispune de buton de siguranta (trebuie actionat pentru activarea electrosocului)

Ce este un electrosoc?

Un electrosoc este un aparat electronic neletal pentru autoaparare ce foloseste curent de voltaj foarte mare pentru a opri un atacator. Simpla atingere cu electrozii electrosocului duce la imobilizarea imediata a atacatorului. Oricum, pentru ca intensitatea curentului este foarte mica, atacatorul nu va suferi rani serioase sau permanente.

Cum ma poate apara un electrosoc de un atacator?

Electrosocurile sunt proiectate sa atace sistemul nervos. Ele trimit energia in muschii corpului la o frecventa diferita de cea transmisa de creier. Impulsurile transmise de creier si cele transmise de electrosoc se ciocnesc la nivelul sinapselor nervoase, care este un sistem complex de procese la nivelul fiecarei grupe de muschi. Ciocniriea celor doua energii face foarte dificil pentru atacator sa se miste si sa functioneze. Acest lucru duce la dezorientare si pierderea echilibrului si pune atacatorul intr-o pozitie pasiva si stare de confuzie pentru cateva minute. Totusi, electrosocurile nu au efecte importante asupra inimii sau altor organe.

Cat dureaza sa imobilizezi cu electrosocul un atacator?

În general, o aplicare de jumatate de secunda a electrosocului pe atacator il va respinge si il va face sa tresara, provovandu-i in acelasi timp durere si contractii musculare. Una pana la doua secunde va provoca spasme musculare si o stare de ameteala. Trei secunde sau mai mult va provoca pierderea echilibrului si controlul muschilor, confuzie si dezorientare.

Trebuie sa ti electrosocul pe atacator pana cand acesta cade din picioare si tu poti scapa si chema politia, indiferent ca este vorba de ouna sau sase secunde.

Care este diferenta intre un electrosoc de 100.000 volti si unul de 1 sau 2 milioane de volti?

Priveste lucrurile in felul urmator. Ambele electrosocuri te vor apara de atacator, folosind curent neletal, dar va trebui aplici pe atacator electrosocul de 100.000 volti cateva secunde mai mult decat cel de 2 milioane de volti. Ia in considerare faptul ca electrosocul este eficient pe multe parti ale corpului, dar incarca sa obti cel mai bun elect asupra atacatorului. Pune electrosocul pe o parte cat mai mare a corpului atacatorului, cum ar fi pieptul, abdomenul, rinichi, spate, etc. O suprafata ca si bratul sau piciorul s-ar putea sa fie ok, dar aceste parti nu sunt la fel de mari(ca si celelalte) si nu permit contactul cu electrosocul pentru cateva secundecde care ai nevoie pentru a opri atacatorul.

Care este senzatia atunci cand este electrocutat cu un electrosoc?

Daca te-ai lovit vreodata in cot si ai simtit ca te-ai curentat si ti-a amortit mana, ei amplifica aceasta senzatie de 10.000 de ori si extinde-o la intreg corpul. Inabilitatea de a functiona si sentimentul de neajutorare combinat cu senzatia a milioane de ace mici care iti strapung corpul, duc la trauma fizica, mentala si emotionala.

Curentul descarcat in atacator va trece si prin cel care tine electrosocul?

Curentul descarcat in atacator nu va afecta si persoana care tine electrosocul. Efectul se loalizeaza in suprafata de contact cu electrosocul si nu trece prin corp. Chiar daca tu sau atacatorul sunteti uzi sau stati pe o suprafata uda, nu vei fi electrocutat.


Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Lanterna LED cu electrosoc 1.5 mil volti reincarcabila la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...