Newsletter


Mini Tracker GPS A8, GPS/GSM/GPRS Global Tracker

Vezi inca 3 imagini

RRP:
99.00 Lei
Pretul Redus:
85.00 Lei (Reducere 14.00 Lei)
Condition:
New
Stoc:
In Stoc
Livrare:
Calculat la Finalizare
Cantitate:


Descriere

mini a8 gps tracker pret 85.00 lei, mini a8 gps tracker manual, dispozitiv urmarire gps mini a8, dispozitive de urmarire sotie, mini a8 forum, ascultare cu cartela 

Mini A8 GPS/GSM/GPRS Global Tracker se foloseste pentru supravegherea bunurilor, copiilor, biciclete, stupi, batranilor, bonei, autovehiculelor etc. Functioneaza cu orice cartela GSM din orice retea. Puteti suna de la orice telefon mobil sau fix la acea cartela SIM si dispozitivul raspunde automat si preia sunetele din incaperea in care este pus. Atentionari: - Inainte de a utilize dispozitivul, acesta trebuie incarcat pentru a functiona in parametrii stabiliti.

 - Utilizeaza cartela SIM cu numar de apel (nu este inclusa)

- Se activeaza sonor prin formare numar de telefon

- Dispozitivul de urmarire GSM, are autonomie proprie si este usor de purtat/amplasat, cantareste doar 30 grame

- Urmarirea coordonatelor dispozitivului se face prin reteaua de telefonie mobila

- Utilizeaza 4 benzi GSM/GPRS in timp real

- Frecventa de operare: GSM850/900/1800/1900MHz 

- Utilizare in standby: 7 zile

 - Dimensiuni: 43,2 x 32 x 13,6 mm

- Greutate: 30 grame

- Conexiune: GSM / GPRS/ GPS

- Frecventa GSM: 850/900/1800/1900 MHz

- Incarcare priza: AC220V la 50/60 Hz

- Incarcator: DC5V 500mA

- Baterie: baterie reincarcabila de 3,7V, 500mA Li-ion

- Temperatura de functionare: -20 pana la +55 grade Celsius

- Umiditate: 5% - 95% fara condens

Ascultare zgomote/convorbiri in spatiul in care se afla dispozitivul: Formand numarul de telefon al cartelei SIM a dispozitivului, dupa cca 5 secunde aparatul va functiona ca un microfon de buna calitate, permitindu-va sa auziti ce se petrece in zona in care se afla

Acest produs are doar scopuri umanitare si legale; folosirea lui in scopuri ilegale este interzisa !

Descrierea Microfon spion de urmarire mini A8 GPS/GSM/GPRS Global Tracker direct de la producator:

Acest mini A8 GSM SIM Audio Voice GPS Spy Tracking dispozitiv Locator este utilizat cele mai noi tehnologii, care are avantaje de volum mic si rafinat, cu o voce limpede, de lunga durata de asteptare, operatie simpla, performanta stabila, instalare usoara si asa mai departe.

Acesta este folosit in principal pentru monitorizarea la domiciliu; copii, persoane in varsta, de monitorizare de supraveghere pentru animale de companie; masina, de securitate depozit de urmarire, etc

Putere pe: Deschideti capacul din spate, pune cartela SIM in scaun, atunci este in mod automat puterea pe. La pornirea, indicatorul se va aprinde timp de 10 secunde, dupa ce indicatorul este stins, acopera capacul din spate si folosit.

De monitorizare a mediului: Pornirea in mod normal, formati numarul de alarma, acesta va fi usor sa auda situatia in termen de 10 de metri in jurul masinii, dupa o asteptare de cinci secunde.

Apelare de control sunet: Utilizarea telefoanelor mobile sau fix-line pentru a obtine prin numarul de card SIM in alarma, inchide aparatul cand auzi sunetul masinii de aproximativ 3 secunde, si asta inseamna ca stabileste cu succes. Atunci cand exista un sunet de peste 45 db in termen de 10 miters in jurul valorii de alarma, apelul va fi face in mod automat numarul de apel pe care ati stabilit inainte.

Trimite SMS 0000 pentru a opri functia de control a sunetului.

Trimite SMS 1111 pentru a activa functia de control a sunetului.

LBS pozitionare: edita direct cu majuscule "DW", SMS-uri pentru a alarma in China, si scrisori de editare de capital "GPS" pentru a alarma in alte tari. Alarma va reveni un mesaj, inclusiv informatii cu privire la adresele / longitudine si continutul site-ului latitudine / web intr-un minut.

SOS apel de urgenta: edita continutul mesajelor cu majuscule "SOS", la alarma, apasati direct tasta SOS mai mare de 3 secunde dupa succesul de seting, alarma va apela direct numarul seting, iar indicatorul va clipi.

 


Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Mini Tracker GPS A8, GPS/GSM/GPRS Global Tracker la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...