Newsletter


Purificator de aer cu filtru HEPA BlitzHome BH-AP2501 Smart WiFi

RRP:
736.00 Lei
Pretul Redus:
668.00 Lei (Reducere 68.00 Lei)
Brand:
Condition:
New
Stoc:
in stoc
Livrare:
Calculat la Finalizare
Cantitate:


Descriere

Purificator de aer BlitzHome BH-AP2501 Smart WiFi, monitor PM2.5 H13 sistem de filtrare True HEPA curăță si elimină de mirosurile fără ozon Îndepărtează 99,97% alergeni, fumul, praful, cu modul automat Alexa și Google Home Control

Purificatorul de aer BlitzHome BH-AP2501 este un dispozitiv de curățare a aerului care utilizează tehnologia de filtrare HEPA (High-Efficiency Particulate Air). Acesta este echipat cu un filtru HEPA eficient, care poate captura particule mici, inclusiv polen, praf, mucegai și alte alergene, pentru a asigura un aer mai curat și mai sănătos în interiorul locuinței.

Caracteristica "Smart WiFi" a purificatorului de aer BH-AP2501 înseamnă că acesta poate fi conectat la rețeaua Wi-Fi din casă și controlat prin intermediul unei aplicații mobile dedicate. Această funcție îți permite să ajustezi setările purificatorului, să îl pornesti/opresti, să modifici nivelul de viteză a ventilatorului sau să monitorizezi calitatea aerului de la distanță, folosind smartphone-ul sau tableta ta.

Iată câteva caracteristici și specificații suplimentare ale purificatorului de aer BlitzHome BH-AP2501:

Filtrare avansată: Filtrul HEPA este conceput pentru a captura particulele de dimensiuni foarte mici, de până la 0,3 microni, inclusiv particulele PM2.5. Acesta elimină, de asemenea, mirosurile neplăcute și gazele nocive.

Indicator de calitate a aerului: Purificatorul de aer are un senzor integrat care măsoară calitatea aerului din încăpere și afișează aceste informații printr-un indicator LED colorat (verde, galben sau roșu) pentru a indica nivelul de poluare a aerului.

Timer și mod somn: Poți programa purificatorul de aer să funcționeze pentru o anumită perioadă de timp cu ajutorul funcției de timer. De asemenea, dispune de un mod special de funcționare în timpul nopții, care reduce nivelul de zgomot și luminozitatea LED-ului pentru a asigura un somn liniștit.

Funcție de ionizare: BlitzHome BH-AP2501 este echipat cu o funcție de ionizare care ajută la eliminarea particulelor suspendate în aer și la îmbunătățirea calității aerului.

Acoperire și performanță: Purificatorul de aer este conceput pentru a funcționa eficient în încăperi de până la o anumită dimensiune, de exemplu, poate acoperi o cameră de dimensiuni medii sau un birou. Este important să verifici specificațiile precise ale producătorului pentru a determina capacitatea sa de acoperire.

.

# Performant: Vine cu filtru H13 True HEPA și admisie de aer la 360°, acest purificator de aer curăță spații de până la CADR: 280 m3/h.
 #Filtrare aer: Filtrarea include un prefiltru, filtru H13 True HEPA, care captează, bacteriile, polenul, praful și părul de animale de companie, și un filtru de carbon activ personalizat de înaltă eficiență care ajută la neutralizarea mirosurilor, de la gătit, a fumului și COV.
 # Comandă vocală: Controlul vocal cu Amazon Alexa și Google Assistant vă permite să controlați setările atunci când aveți mâinile ocupate, fie ca vă jucați cu copii sau cu animalele de companie.
 # Monitorizare calitatea aerului: Senzorul de praf cu laser scanează aerul înconjurător în căutarea particulelor din aer, actualizând continuu afișajul PM2.5 și vine cu afișaj de calitate ambientală (3 culori), astfel încât să puteți vedea cum s-a îmbunătățit calitatea aerului.
 # Control smart: Cu aplicatia, iti poti controla purificatorul inteligent de aer de oriunde. Reglați setările în timp ce vă aflați în cealaltă cameră, la birou sau când plimbați câinele.

 

Specificații:
Marca: BlitzHome
Model: BH-AP2501
Tipuri de purificatoare: purificator de aer
Tensiune nominală: DC 220-240V
Putere nominala: 30W
CADR: 280m3/h
Viteza vântului: mare/medie/sleep/auto
Controlul timpului: 0-24 ore
Afișaj de lumină de calitate ambientală: 3 culori
Control panou: atingeți
Afișaj numeric PM2.5: Suport
Afișaj umiditate: suport
Filtru: H13 Filtru HEPA adevărat

Dimensiuni:
Greutate produs: 3,66 kg
Dimensiunea produsului: 245x245x366mm

Continutul pachetului:
1x purificator de aer
1x H13 filtru HEPA adevărat
1x manual

.
.
.
.

Căutări similare: purificator de aer xiaomi, purificator de aer philips, cel mai bun purificator de aer, purificator de aer altex, purificator de aer dedeman, purificator de aer pret, purificator de aer cu filtru hepa, purificator de aer emag, purificator aerblitzwolf BH-AP2501, purificator aer blitzwolf, purificator aer blitzwolf BH-AP2501, purificator blitzwolf BH-AP2501, blitzhome BH-AP1C, purificator aer blitzhome, purificator aer blitzhome BH-AP1C, purificator blitzhome BH-AP1C, purificator 220 m³/h, Purificator 220 m³/h, Purificator 30m², air purifier, 3 stage filtration system: True HEPA filter, purificator aer ikea, purificator aer samsung, purificator aer alergii, purificator aer acarieni, purificator aer apartament, purificator aer animale, alegere purificator aer, aparat purificator aer, emag purificator aer, mini purificator aer, purificator aer praf, purificator aer bebe tei, purificator aer bebelusi, cel mai bun purificator de aer pareri, purificator aer camera, purificator aer cu filtru hepa real


Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Purificator de aer cu filtru HEPA BlitzHome BH-AP2501 Smart WiFi la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...