Newsletter


Scanner topografic 3D LiDAR Trion S1

Pret:
info@completco.ro
Condition:
New
Livrare:
Livrare Gratuita


Descriere

Vă prezentăm scanerul 3D portabil Trion S1, care indeplineste toate nevoile lucrarilor rapide de mapare 3D, atat interioare cat si exterioare. Este solutia ideala pentru scanarea constructiilor si infrastructurilor de mici dimensiuni, acolo unde autolocalizarea si evidentierea schimbarilor in timp real nu este necesara.

O nouă modalitate de a scana lumea din jurul tău!

320.000 de puncte pe secundă: durează doar câteva minute pentru a scana o clădire de dimensiuni mici sau aproximativ o oră pentru a face un sondaj la scară largă

Precizie de 0,8-2 cm: SLAM de încredere care îndeplinește cerințele majorității proiectelor

Nor de puncte în timp real: scanați pe măsură ce mergeți și vedeți rezultatul direct pe telefonul mobil

Versatilitate: Capabil să crească nivelul cu o cameră și un modul RTK

Baterie dublă detașabilă: înlocuibilă in timpul functionarii pentru scanare neîntreruptă și de lungă durată

Raza de acțiune 120m: Performanță într-un proiect de anvergură garantată.

scaner-topografic-3D-LiDAR-trion-S1-pret-romania-completco-img74365b572674.jpg

 

Your Own Point Clouds Studio

Trion Scan

Vizualizare în timp real a software-ului pentru nori de puncte 3D

· Afișează fișierele de proiect scanate, stocarea capacitatea și durata de viață a bateriei.

· Vizualizează norul de puncte în timp real.

· Urmărește calea în timp real.

· Gestionează și descarcă fișierele de proiect.


Trion Metahub

Software de post-procesare în nor de puncte

· Dezgomotează și colorează norii de puncte.

· Lipeste nori de puncte, hărți umbre, coordonează și efectuează ajustarea automată a planului.

· Clasifică nori de puncte, produce desene 2D*, și construiește modele 3D*.

scaner-topografic-3D-LiDAR-trion-S1-pret-romania-completco-img74365b572676.jpg

Specs

Range       120m

Sensors     16

Laser Class  Class 1/λ 905nm

Vertical Angular Resolution  2°

FOV       360°×270°

Horizontal Angular Resolution  0.36°

Ingress Protection    IP54

Accuracy    0.8-2cm

Processing   Real-Time

Carrier  Handheld, Backpack or shoulder strap

Datalogger weight   2.2Kg

Battery life (Dual batteries)   4h

Scanner Weight     1.8Kg

Storage Capacity    512GB

Point Cloud      320,000

 

scaner-topografic-3D-LiDAR-trion-S1-pret-romania-completco-img74365b572677.jpg

Produsul oferă o nouă modalitate de a scana lumea cu ușurință. Având la bază tehnologia SLAM de top, Trion S1 poate capta rapid scanări de înaltă calitate în timp real ale mediului, indiferent dacă acesta este interior, exterior sau subteran.

„Puteți scana oriunde ați merge, în interior și în aer liber, chiar și pe cer cu drone”, spune By Bin, șeful echipei de cercetare și dezvoltare S1.

Trion S1 poate fi utilizat la diverse scenarii, inclusiv modelarea informațiilor privind clădirile (BIM), topografie și cartografiere, conservarea patrimoniului, măsurarea volumului, topografie forestieră etc. Tot ce trebuie să faceți este să țineți scanerul cu mâna în timp ce mergeți pe jos în jurul unei clădiri timp de câteva minute, după care primiți o hartă 3D foarte precisă. Apoi puteți vizualiza, procesa și compara norii de puncte în timp real de pe hartă pe un terminal mobil.

Cartografierea Go-and-Scan este noua ta alegere

Imaginează-ți cât de consumator de timp poate fi să folosești numeroase configurații statice ale sistemelor bazate pe trepied pentru a cartografia clădiri, șantiere, facilități interioare, zone exterioare etc.

Cu dispozitivele de cartografiere SLAM, lucrurile devin mult mai ușoare. Puteți pur și simplu să vă plimbați prin site și să creați o hartă 3D foarte precisă în timp ce vă deplasați. Fără a fi nevoie de sondaj manual, colectarea datelor este de câteva ori mai rapidă și economisește și banii.

În plus, greutatea scanerului LiDAR vă permite să transportați dispozitivul de cartografiere SLAM oriunde și să mapați orice oricând. Cântărind doar 1,8 kg, scanerul 3D LiDAR Trion S1 poate fi la fel de versatil, pe atât de portabil, deoarece poate fi ținut în mână și transportat în rucsac, la bordul dronelor, mașinilor sau navelor. Atât pentru incepatori, cât și pentru profesioniști, acest scaner ușor de transportat face posibilă măsurarea diferitelor medii și obținerea de hărți 3D de înaltă calitate, după cum este necesar.

Maparea go-and-scan vă permite să măsurați diferite medii cu eficiență ridicată. Scanerul LiDAR SLAM vă permite să ajungeți la unele spații închise sau medii accidentate în care GPS-ul nu funcționează și le puteți scana pur și simplu manual. Sistemul de cartografiere LiDAR SLAM se bazează mai degrabă pe raze laser decât pe GPS. Înseamnă că în locurile în care semnalul GPS este blocat de obstacole sau în care echipamentele mari nu pot intra, puteți utiliza în continuare scanerul portabil LiDAR SLAM pentru a colecta cele mai precise date rapid.

Studioul norilor de puncte

Cu software-ul 3D pentru nor de puncte, utilizatorii pot urmări traseul norului de puncte în timp real și pot procesa cu ușurință datele de pe diferite dispozitive. Trion Scan, vizualizarea în timp real a software-ului pentru nori de puncte 3D, vă permite să urmăriți norii de puncte în timp real și să gestionați fișierul de proiect scanat oriunde vă aflați. Cu Trion Metahub, software-ul de post-procesare a norilor de puncte, vă puteți gestiona și modifica proiectul norului de puncte cu puțin efort. Această platformă ușor de utilizat vă permite să eliminați zgomotul, să colorați, să îmbinați, să transformați și să vă clasificați norii de puncte în funcție de nevoile dvs.

Nori de puncte 3D foarte precisi pentru profesioniști

Spre deosebire de cartografierea tradițională, norii de puncte creați de scanerele 3D LiDAR oferă mai multe caracteristici și detalii de textură modelelor dvs. 3D. Raza laser al scanerului creează unghiuri verticale și orizontale și calculează o poziție de coordonate 3D X, Y și Z pentru fiecare punct din mediu. Toti acesti nori de puncte pot fi transformati în modele digitale 3D care vă oferă mai multe detalii despre obiectele dvs. Cu cât punctele sunt mai dense, cu atât dezvăluie mai multe detalii.

Cu 320.000 de puncte pe secundă, 16 senzori și o precizie de 0,8-2 cm, Trion S1 vă permite să captați măsurători precise într-o capacitate de 120 m. Câmpul vizual orizontal al Trion S1 este de 270°, în timp ce câmpul vizual vertical este de 360°.

Metoda „walk-and-scan” de colectare a datelor redefinește modalitățile de a mapa lumea din jurul tău. De exemplu, în arhitectură, scanerele portabile SLAM reduc timpul în care revedeți locul și generează modele virtuale în timp real cu mare precizie pe măsură ce vă plimbați pe site. Milioane de nori de puncte 3D vor fi generate după doar zeci de minute de scanări. Aceste puncte pot fi aplicate aplicațiilor BIM, măsurare, vizualizare, animație și randare.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cautari similare: scaner topografic 3d lidar, scanner topografic 3d pret, scaner topografic 3d lidar bucuresti, scaner topografic 3d lidar buy, scaner topografic 3d lidar camera, scan topografic 3d lidar camera, scaner topografic 3d lidar electronic, scaner topografic 3d lidar free download, scaner topografic 3d lidar foto, scaner topografic 3d lidar in romania, scaner topografic 3d lidar în romania, scaner topografic 3d lidar în românia, scaner topografic 3d lidar în romana, scaner topografic 3d lidar în bucuresti, scaner topografic 3d lidar model, scaner topografic 3d lidar maps, scanner topografic 3d pret, scaner topografia 3d autocad, scaner topografic 3d builder download, scaner topografia 3d civil, scaner topo 3d civil, scaner topografica 3d civil, scaner topografic 3d emag, scaner topografic 3d expert, scaner topografic 3d exterior, scaner topo 3d for sale, scaner topografic 3d google, scaner topografic 3d generator, scaner topografic 3d harta, scaner topografic 3d laser, scaner topo 3d lidar, scaner topografia 3d laser, scaner topografic 3d model free download, scaner topografic 3d model free scaner topo 3d maps, scaner lidar, lidar scan building, lidar scanner building, lidar scanner best, lidar scanner construction, lidar scanner cheap, scanner lidar drone, lidar scanner device, lidar scanner for drones, lidar scanner for iphone, scanare lidar in romania


Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Scanner topografic 3D LiDAR Trion S1 la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...