Newsletter


UPS 500VA (300W) sinusoida pura centrale termice

Click pentru marire

RRP:
880.00 Lei
Pretul Redus:
798.00 Lei (Reducere 82.00 Lei)
Brand:
Condition:
New
Rating:
( )
Stoc:
la comanda
Livrare:
Calculat la Finalizare
Cantitate:


Descriere

ups centrale termice, ups protectie centrala, termica, pret ups centrala termica, ups sinusoida pura, ups centrale, centrale termice, centrala, stabilizator centrala termica, sinusoida pura 500va, ups 500va, sinusoida pura 500va, sinusoidal pura, sinusoidal pura ups, stabilizator centrale termice electrice, lemne, ups sinus pur protectie centarala termica

UPS 500VA (300W) sinusoida pura centrale termice functioneaza impreuna cu o baterie si intra automat in functiune in momentul in care se intrerupe curentul electric.

Performanta sa este asigurata de: functia inverter instantanee la caderea tensiunii de retea, afisajul complex LCD, unda sinusoidala pura, controlul cu microprocesor, functia de stabilizare a tensiunii, protectia la scurtcircuit si suprasarcina, protectia la intreruperea tensiunii de retea, incarcarea rapida a acumulatorului, avertizarea acustica la caderea tensiunii de retea, rezistanta la fluctuatii de tensiune si temperatura.

Acest dispozitiv se inscrie in gama profesionala a sistemelor neintreruptibile automatizate, fiind special conceput pentru siguranta pe timp limitat a cazanelor / centralelor termice pe combustibil solid / lemne, in cazul intreruperii curentuiui electric de la retea, dar nu numai. Acesta poate fi folosit si pentru orice alt aparat care functioneaza in permanenta pe curent electric, al carui putere nu depaseste 300W.

Caracteristica principala o constituie forma undei tensiunii electrice la iesire, in cazul functionerii pe baterie, care este pur sinusoldala, adica identica cu cea existenta la retea. Constructia de o maniera robusta la parametrl superiori, asigura o functionare in sarcini de lunga durata, propotional cu performantele acumulatorilor folositi, avand si functie de redresor pentru bateria sistemului. ln cazul unei pene de curent, protectorul confera siguranta si protectia automata a cazanului pe combustibil solid / lemn / gazeificare prin furnizarea instantanee a curentului electric alternativ in scopul alimentarii pompelor de recirculare si a hidroforului. Durata de functionare este data si de caracteristicile bateriei folosite. Aceasta poate fi intre 2 si 48 de ore.

Putere: 500VA (300W)

Tensiune baterie: 12Vcc

Curent incarcare baterie: max. 6A

Tensiune incarcare baterie: 13,8Vcc ±0,5Vcc

Tensiune intrare: 145 ÷ 260Vca

Tesiune iesire: 190 ÷ 245Vca mod stabilizator si 220Vca mod invertor

Frecventa intrare: 50Hz

Frecventa iesire: 50Hz (dependenta de cea de la intrare)

Temperatura optima de lucru: 0 ÷ +40°C

Umiditatea admisa: 10 ~ 90% (fara condens)

Protectie: suprasarcina, subtensiune, supratensiune


PARAMETRII DE FUNCTIONARE:

Pentru un consumator de cca 100 W:

- cu baterie de 65 Ah se asigura o autonomie de 208 minute

- cu baterie de 120 Ah se asigura o autonomie de 384 minute

- cu baterie de 180 Ah se asigura o autonomie de 576 minute

Pentru un consumator de cca 200 W:

- cu baterie de 65 Ah se asigura o autonomie de 97 minute

- cu baterie de 120 Ah se asigura o autonomie de 180 minute

- cu baterie de 180 Ah se asigura o autonomie de 270 minute

Pentru un consumator de cca 300 W:

- cu baterie de 65 Ah se asigura o autonomie de 78 minute

- cu baterie de 120 Ah se asigura o autonomie de 144 minute

- cu baterie de 180 Ah se asigura o autonomie de 216 minute

Aceste valori au fost inregistrare cu baterii aflate in stare perfecta de functionare.


PUTERE – UPS 500VA (300W) sinusoida pura:

Protectorul de 500VA cuplat la o baterie 12Vcc (65Ah-180Ah) este recomandat pentru alimentarea de durata a consumatorilor cu putere maxima de 300W. Sub nicio formă nu se va depasi aceasta putere, in caz contrar se pot produce daune severe sistemului! Se recomanda, in mod constant, utilizarea unei puteri insumate la consumatori, de pana la 70-85% din puterea maxima admisa.

CALITATI – UPS 500VA (300W) sinusoida pura:

Protectia universala a circuitelor electrice: - termica: sistemul se opreste in cazul supraincalzirii. - impamantarea: sistemul se opreste daca apar scurgeri de curent. - bateria: (alarma si protectie): se activeaza bipurile daca bateria se descarca la o valoare de 10,2V, pentru a preveni distrugerea acesteia. - protectia la supraincarcare: sistemul se opreste daca incarcarea depeseste puterea nominala. - protectia la scurtcircuit: sistemul se opreste dacă se scurtcircuiteaza iesirea. - stabilizator de tensiune (AVR): asigura o tensiune constanta pentru consumatori. - pornirea pe baterie: sistemul trece pe regimul de avarie dacă alimentarea de la retea dispare, oferind tensiune neintrerupta consumatorului. - funcţia de bypass: daca motorul electric cere mai multa putere la pornire atunci sistemul poate suplimenta diferenta necesară. - microprocesor: toate functiile sunt asistate de un microprocesor de frecventa inalta. - automatizarea: daca energia electrica furnizata de retea nu este la parametrii corespunzatori, sistemul trece automat pe baterie pana la descarcarea acesteia. La revenirea tensiunii de retea, protectorul porneste automat furnizand curent la parametri corespunzatori retelei. Mai mult, sistemul este de asa maniera construit, ca la fiecare 60 zile, automat sa încarce si sa descarce acumulatorul. - conversia la pornirea în sarcina: in unele cazuri la pornire se cere o putere mult mai mare decat cea nominala.

 UPS 500VA (300W) sinusoida pura rezolva acest aspect ramanand sigur si stabil. - constructia robusta asigura o functionare indelungata: o alegere corecta pentru necesitatile concrete poate furniza alimentarea de curent electric pentru aproximativ 9 ore. - puterea si timpul de incarcare a bateriei: pe langa robustetea în functionare dispozitivul impune un curent de încărcare de cca 5-8 A, într-un timp mai scurt decat redresoarele clasice. - conservarea bateriei în regim stand-by: protectorul mentine parametrii normali ai bateriei pe perioada alimentarii de la retea.

CONECTARE – UPS 500VA (300W) sinusoida pura:

Terminalele (cablurile) ups-ului sunt de culoare neagra si rosie, pentru legaturile la baterie, firul rosu se monteaza la borna „+” iar cel negru, la borna „-”. ALIMENTAREA INVERSA (SCHIMBAREA POLARITĂTII) A UPS-LUI DE LA BORNELE ACUMULATORULUI, DUCE LA DETERIORARE, IMPLICIT LA PIERDEREA GARANTIEI!

INSTALARE – UPS 500VA (300W) sinusoida pura:

Modul de conectare se face conform indicatiei de mai sus. Verificati integritatea sistemului, asigurandu-va de corecta pozitionare a cablurilor de alimentare si a bornelor pentru baterie, inainte de alimentarea consumatorului de la una din cele doua prize situate in partea din spate a ups-ului.

REGULI DE BAZA : Conectarea protectorului se face mai intai la baterie, apoi la reteaua de curent alternativ. Instalaţi protectorul numai in spatii uscate, aerisite, fara influenta directa a razelor solare si a surselor de caldura. Nu utilizati protectorul cand conditiile de temperatura si umiditate depasesc valorile din tabelul cu specificatiile tehnice.

ATENTIE!! Inainte de a cupla bornele la baterie, este necesar ca acestea sa fie curatate în prealabil, cu o perie de sarmă sau cu o pila, pentru a asigura un contact electric ferm. Pornirea UPS-ului 500VA (300W) sinusoida pura se face mentinand apasat butonul ON/OFF (pornire/oprire) pentru cca 4-6 secunde. Functionarea acestuia incepe cu detectarea automata a starii de încarcare a bateriei si a tensiunii retelei, emitand si un semnal acustic. Daca tensiunea de alimentare este cuprinsa intre 145 şi 275Vca, protectorul cupleaza, alimentand consumatorii si, in acelaşi timp, incepe procesul de incarcare a bateriei pentru a o aduce la capacitate maxima. Functionarea normala este vizualizata pe display-ul LCD, iar aparatul nu emite semnale sonore. In momentul intreruperii alimentarii cu energie de la retea sau cand parametrii acesteia nu se incadreaza in limitele specificate, automat – ups-ul comuta pe regimul de lucru cu baterie, schimbare semnalizata optic pe display-ul LCD si acustic, prin emiterea de bipuri la fiecare 4 secunde.

Funcţionarea pe acumulator este considerata regim de avarie si in momentul in care tensiunea pe baterie scade sub 10,2Vcc, protectorul va emite semnal acustic continuu, iar după 30 de secunde se opreste singur. Pe toata durata functionarii protectorului este interzisa atingerea bornelor bateriei. PERICOL DE ELECTROCUTARE!


Produse Similare

Scrieti un comentariu

Comentarii

Acest produs nu are niciun comentariu.

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga UPS 500VA (300W) sinusoida pura centrale termice la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...