Newsletter


Usa dubla din inox pentru gratar, mobilier exterior

RRP:
1,480.00 Lei
Pretul Redus:
1,172.00 Lei (Reducere 308.00 Lei)
Condition:
New
Stoc:
La comanda 7 - 10 zile
Livrare:
Calculat la Finalizare
Cantitate:


Descriere

Ușă dublă din INOX pentru grătar, mobilier 

Descriere uși de bucătărie în aer liber din otel inoxidabil

Ușa pentru grătar este realizată din oțel inoxidabil premium, ceea ce face ca dulapurile de exterior să arate mai bine totodata sa fie mai durabile, cu performanțe îmbunătățite anti-coroziune și anti-zgârieturi, după ce au fost expuse în toate condițiile meteorologice ani de zile. Puteți vedea cu adevărat atenția și eforturile pe care le-am depus acestor uși de grătar din oțel inoxidabil, privind îmbinările netede de sudură, colțurile fără sudură îmbunătățesc robustețea, prelungind în același timp durata de viață.

Material din oțel inoxidabil

Fabricat din material de trefilare cu două fețe din oțel inoxidabil robust și elegant, cu construcție durabilă. Proiectat pentru o perioadă lungă de utilizare.

Cadru ferm și balama pentru ușă

Construcția cadru pătrat a oferit integritate structurală pentru durabilitate și siguranță, iar balamaua ușii strânse este potrivită pentru utilizări de mai multe ori și, de asemenea, se păstrează în stare bună.

Găuri pre-forate

Găurile pre-găurite facilitează instalarea cârligelor mici, care pot fi folosite pentru a atârna obiecte mici, cum ar fi cârpe, îmbunătățind utilizarea spațiului.

Sistem de inchidere magnetica

Blocul magnetic de pe mijlocul cadrului menține dulapul strâns, astfel încât niciun insectă sau rozătoare să nu poată accesa mâncarea sau orice altceva în dulap.

Mâner rafinat

Mâner solid din oțel inoxidabil atașat pentru o deschidere ușoară. Permiteți o experiență de utilizare rapidă și ușoară. Permiteți gătitul plăcut în bucătăria dvs. în aer liber.

Aplicații diverse

Perfect pentru bucătăriile în aer liber expuse la ploaie sau soare și insulă pentru grătar.

Specificații

Dimensiuni exterioare (LxAxD): 788 x 610 x 30mm

Dimensiuni interioare cu o singură ușă (LxHxD): 356 x 545 x 20mm

Dimensiune de instalare (lxh): 788 x 610mm

Material: otel inoxidabil

usa-dubla-din-inox-pentru-gratar-mobilier-exterior-otel-inoxidabil-pret-completco-img72486427b74524.jpg

Continutul pachetului

1 x Ușă dublă pentru grătar din oțel inoxidabil

7 x cârlige

Instrumente de instalare

Construcție cu perete dublu: Dimensiuni totale (L x H): 78,8 x 61 cm; Dimensiuni decupaj (L x H): 78,8 x 61 cm.

Ușile de bucătărie de exterior, construite din oțel inoxidabil 304, prezintă rezistență la coroziune și abraziune. Ușa cu două straturi, cu un design fără sudură, este mai durabilă decât una cu un singur strat. Suprafața lustruită face ușa atrăgătoare și este ușor de curățat, fără urme sau pete rămase.

Mânere ergonomice: Mânerele rafinate și ergonomice ale ușilor de acces la grătar încântă fiecare deschidere cu o senzație confortabilă a mâinii și nu sunt ușor de zgâriat mâna. Deschideți ușile și veți găsi 6 găuri pentru agățarea cârligelor pe peretele interior. De asemenea, sunt furnizate 7 cârlige robuste, care vă permit să agățați clești pentru grătar, mănuși și alte lucruri pentru grătar în interiorul ușii pentru a economisi spațiu.

Instalare fără probleme: Cu găuri pre-găurite pe cadru, ușile noastre exterioare ale dulapurilor de bucătărie pot fi instalate cu ușurință în câteva minute în orice perete într-un stil de montare încasată. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la perforarea găurilor în placa de oțel. Așa că pregătește-te să folosești ușile rafinate în ziua în care primești pachetul nostru și să experimentezi o calitate superioară a vieții moderne.

Sistem de închidere magnetică: Aceste uși de grătar din oțel inoxidabil sunt echipate cu un bloc magnetic încorporat pe cadrul inferior pentru o închidere ușoară și o etanșare îmbunătățită a ușii. Adsorbția magnetică puternică vă menține dulapul într-o stare strânsă, dar respirabilă, împiedicând pătrunderea muștelor. În plus, balamaua integrată a ușii oferă un aspect curat și funcționează fără probleme.

Aplicatii: Ușile noastre pentru insulă pentru grătar sunt perfecte pentru utilizare în interior și în exterior, în special pentru bucătăria în aer liber și insula pentru grătar. De asemenea, sunt potrivite pentru semineu, chiuveta, usa cutiei electrice, cos de gunoi, rezervor de gaz, camera de depozitare si bucatarie auto. Ușile de acces sunt un plus elegant pentru orice zonă de gătit în aer liber, transformând orice grătar sau grătar în punctul focal al întregii tale curți.

 

usa-dubla-din-inox-pentru-gratar-mobilier-exterior-otel-inoxidabil-pret-completco-img72486427b74520.jpg

usa-dubla-din-inox-pentru-gratar-mobilier-exterior-otel-inoxidabil-pret-completco-img72486427b74528.jpg

usa-dubla-din-inox-pentru-gratar-mobilier-exterior-otel-inoxidabil-pret-completco-img72486427b74523.jpg

usa-dubla-din-inox-pentru-gratar-mobilier-exterior-otel-inoxidabil-pret-completco-img72486427b74526.jpg

cautari similare: usa dubla inox, usa dubla inox brico depot, usa dubla inox baie, usa dubla inox chiuveta, usa dubla inox chiuveta bucatarie, usa dubla inox cu maner, usa dubla inox dedeman, usa dubla inox de vizitare, usa dubla inox franke, usa dubla inox gradina, usa dubla inox hornbach, usa dubla inox interior, usa dubla inox ikea, usa dubla inox ieftina, usa dubla inox leroy merlin, usa dubla inox leroy, usa dubla inox metalic, usa dubla inox montaj, usa dubla inox mare, usa dubla inox maner, usa dubla inox manere, usa dubla inox market, usa dubla inox noua, usa dubla inox olx, usa dubla inox otel, usa dubla inox pret, usa dubla inox preturi, usa dubla inox pret dedeman, usa dubla inox profesionala, usa dubla inox romania


Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Usa dubla din inox pentru gratar, mobilier exterior la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...