Newsletter


Xiaomi butuc inteligent yala cu alarmă, cilindru smart lock

RRP:
698.00 Lei
Pretul Redus:
632.00 Lei (Reducere 66.00 Lei)
Brand:
Condition:
New
Stoc:
In curand
Livrare:
Calculat la Finalizare

Acest produs nu este disponibil momentan.

Va rugam reveniti.Descriere


Cilindrul Xiaomi Smart Lock se instalează în locul unui cilindru convențional. În kit există cinci chei de culori diferite, în aplicația mobilă pentru fiecare dintre acestea puteți ajusta timpul de acces. Telefonul inteligent va arăta și cine și când a deschis / închis ușa. Pentru a intra în casă, trebuie să activați cheia în încuietoare.

Dacă se detectează o încercare de hacking, mecanismul este blocat, se declanșează alarma încorporată și se trimite o notificare către telefonul smartphone al utilizatorului. Cipul încorporat utilizează o criptare pe 128 biți pentru a proteja împotriva interceptării datelor. Puteți bloca cheia pierdută din setări. Suportul pentru protocolul Zigbee vă permite să integrați cilindrul Smart Lock în sistemul de casă inteligentă.

Trei baterii sunt suficiente pentru utilizarea cilindrului smart lock peste un an. O altă caracteristică utilă - dacă uitați să scoateți cheia, după 30 de secunde Xiaomi Smart Lock va emite un semnal și vă va trimite o alertă către smartphone.

 Xiaomi-butuc-inteligent-yala-cu-alarmă-cilindru-smart-lock-img654546732313x4325647865576654574.jpg

Caracteristici:

● În cazul unei chei neautorizate, încuietoarea se blochează, trimite un semnal sonor și avertizează direct pe telefon proprietarul

● Cu un algoritm de codare de 128 biți, este imposibil ca cineva să copieze cheile

● Dacă se pierde o cheie, puteți schimba codificarea și primiți doar o nouă cheie 

● Dacă lăsați cheia in butuc mai mult de 30 de secunde, veți primi o atenționare pe telefonul mobil 

● Xiaomi Smart Lock  are un consum redus de energie, cu 3 baterii poate funcționa în condiții de siguranță peste 1 an

Pachet inclus:

1 x cilindru Smart Lock Xiaomi Vima (ZYJ 80-40 / 40)

Noutatea la cilindrul Xiaomi Smart Lock produsă de MiJia este că poate fi programat, puteți configura blocarea de pe telefonul smartphone în funcție de necesități. Așadar, putem să stabilim termenele în care yala este inactivă (nu poate fi descuiată cu nici o cheie), ce cheie poate deschide și la ce oră sau chiar să ne facă să folosim o combinație de taste pentru a deschide ușa. Un sistem care ne avertizează și dacă cineva încearcă să descuie ușa cu altă cheie sau dacă am uitat ușa deschisă. Și dacă pierdem una dintre chei, putem configura blocarea astfel încât cheia pierdută să nu mai aibe posibilitatea deschiderii yalei.

Este o încuietoare al cărei corp poate fi adaptat la cavitatea oricărei închizători convenționale pe care o avem acasă. Un sistem care are o baterie internă și nu necesită instalație electrică. De asemenea, dacă bateriile se consumă, veți primi o notificare pe telefonul mobil. 

căutari similare: cilindru smart lock, nuki smart lock, incuietoare wireless, august smart lock romania, august smart lock pret, incuietoare usa smart, cilindru smart lock, cilindrul Xiaomi smart lock, entr yale, incuietoare inteligenta entr yale, incuietoare digitala pret, incuietoare inteligenta, incuietoare inteligenta usa, incuietoare nuki, incuietoare usa cu cod, incuietoare digitala pret, nuki smart lock romania, butuc inteligent yala cu alarmă, Xiaomi Vima Smart Lock, Xiaomi Aqara anti-theft security


Produse Similare

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Xiaomi butuc inteligent yala cu alarmă, cilindru smart lock la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...